ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М.Ф. ГУЛОГО ВАЛЕРІЯ ЦВІЛІХОВСЬКОГО

13 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   13 лютого 2023 р. проведена відкрита лекція доцента кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого, кандидата біологічних наук, доцента Валерія Цвіліховського з вибіркової дисципліни «Організація лабораторної справи» для студентів другого курсу скороченого терміну навчання спеціальності 211 «Ветеринарна медицина», ОC «Магістр». Тема лекції: «Загальна організація лабораторних досліджень». Лекція відбулася у дистанційному форматі в додатку Cisco Webex.

   Під час лекції були висвітлені питання мети і завдань клінічної лабораторної діагностики як виду ветеринарної діяльності, переліку дозвільної документації для функціонування клініко-діагностичної лабораторії, штати і структура, організація робочих місць, правила безпечної роботи та протипожежної безпеки у клініко-діагностичній лабораторії.

   Варто відзначити добре продуману структуру лекції, якісний ілюстративний матеріал, використання якого полегшувало сприйняття студентами нової інформації.

   На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Віктор Томчук, відповідальна від факультету ветеринарної медицини за проведення відкритих лекцій доцент Наталія Бойко, всі викладачі кафедри. Проявили цікавість до лекції викладачі інших кафедр факультету ветеринарної медицини Валерій Ушкалов, Григорій Бойко, Тетяна Немова та викладач з Одеського державного аграрного університету Алла Левченко.

   Викладачі, які були присутні вказали, що лекція прочитана на високому методичному і науковому рівні з використанням різноманітних елементів подачі інформації.

Віктор Томчук,
завідувач кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook