«Снайпер столиці»: нагороджено переможців та учасників військово-спортивних змагань з вогневої підготовки

18 грудня 2014 року

     16 грудня в Центральному будинку офіцерів ЗСУ відбулось нагородження переможців та учасників військово-спортивних змагань з вогневої підготовки серед збірних команд вищих навчальних закладів I-V рівнів акредитації м. Києва «Снайпер столиці», в яких наша команда на чолі з директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитром Черкашиним та Миколою Костенком в. о. завідувача кафедри фізичного виховання посіла 3 сходинку серед 12 команд м. Києва.

    

    

Зокрема, в особистих програмах:

  • Ячменник Павло, студент агробіологічного факультету посів 1 місце зі стрільби з дрібнокаліберної гвинтівки;
  • Кучинський Борис, студент факультету ветеринарної медицини, посів 2 місце зі стрільби з дрібнокаліберного пістолета «Марголен».

     Після урочистої частини для учасників та призерів пройшов святково-патріотичний концерт, де виступили творчі колективи, що стало чудовим завершенням напружених та цікавих змагань.
     Наша команда проявила себе на гідному рівні та впевнено захищала честь нашого університету. Ми можемо лише побажати хлопцям і надалі досягати успіхів та висот і не забувати, що запорукою будь-якої перемоги є наполеглива праця та сумлінні тренування!

Фотозвіт:

Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook