Засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна другий семестр 2022-2023 навчального року підсумки та перспективи

10 лютого 2023 року
Традиційно на початку другого семестру навчального року відбулося засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна. Завідувач кафедри Бикін Анатолій Вікторович привітав науково-педагогічних працівників та допоміжний персонал кафедри з початком другого семестру, побажав якнайшвидшої перемоги нашій Україні, міцного здоров’я всьому колективу кафедри та нових, яскравих здобутків!

   На засіданні кафедри було розглянуто ряд важливих питань, зокрема були підведені підсумки щодо результативності роботи кафедри; організації освітнього процесу в ІІ семестрі 2022 – 2023 н.р. та була доведена інформація про тимчасовий алгоритм дій викладачів і студентів за умов перебоїв у електропостачанні і інших ситуацій, який висвітлений у наказі ректора НУБіП України № 43 від 25.01.2023 р.; профорієнтаційна робота на 2022 – 2023 н.р. де було звернено увагу на посиленні роботи з профорієнтації та залучення учнів шкіл і студентів коледжів кожним співробітником кафедри; план роботи на 2022 – 2023 н.р.; переобрання відповідальних за напрямами діяльності кафедри та ін.

   Завідувач кафедри наголосив на посиленні роботи кураторів в групах, щодо необхідності проведення кураторських годин, ліквідації студентами академічної заборгованості за 2022-2023 н.р. та ін.
Лариса Семенко,
секретар, доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook