Перша кураторська година у весняному семестрі 2022/2023 н.р. для студентів факультету харчових технологій від наставників кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

9 лютого 2023 року

     Початок навчального семестру завжди знаменується проведенням кураторських годин викладачами наставниками академічних груп. Не вийнятком є і кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК, викладачі якої з великим ентузіазмом і натхненям постійно проводять такі заходи зі своїми студентами.

     Починаючи з першого дня навчання у весняному семестрі 2022/2023 н.р. всі науково-педагогічні працівники кафедри – наставники академічних груп факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зустрілися в онлайн форматі зі своїми студентами. 
    Доценти кафедри Володимир Василів, Максим Гудзенко, Марія Жеплінська та Михайло Муштрук з піднесеним настроєм зустрілися відповідно з групами ХТ-1-1 стн, ХТ-2-2, ХТ-3-3 та ХТ-2-1 стн, адже побачили більш серйозніших, змужнілих хлопців та доросліших дівчат. Сьогодення змушує нас всіх проходити певні етапи з тягарем на душі, але як би не було важко нам, там на фронті ще важче. Тому питання, які обговорювалися на першій кураторській годині, в першу чергу стосувалися стану здоров’я та самопочуття учасників навчального процесу, їхньої обізнаності щодо проведення занять в разі відсутності електроенергії, побажань щодо проведення кураторських годин в майбутньому.
    Доцент Зінаїда Бурова зі студентами групи ХТ-3-1, які долучилися звідусіль – від своїх рідних осель та гуртожитку №9 до місць перебування на практиках в Німеччині та Польщі, обговорили початок весняного семестру, студентську активність, підключення студентів до груп та каналів факультету, профорієнтаційну роботу.
    Але головним на даному етапі стало питання проведення занять під час стабілізаційних чи екстренних відключень електроенергії. Тому викладачами доведено до студентів наказ №43 від 25.01.2023 р. щодо здійснення освітнього процесу, і зокрема додаток 1 до нього про тимчасовий порядок дій учасників освітнього процесу у разі виникнення перебоїв у електропостачанні чи інших надзвичайних ситуацій у м. Києві. Всі з розумінням віднеслися до того, що є така ймовірність про перенесення занять у вечірній час чи на вихідні дні. 
     На закінчення кураторських годин один одному побажали міцного здоров’я та мирного неба над головою і низько схилили голови за можливість навчатися у воєнний час захисникам і захисницям, що зараз боронять нашу українську землю.
 
ВСЕ Є І БУДЕ
УКРАЇНА!
 
 

Марія Жеплінська
доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook