Наставники магістрів спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» провели кураторську годину

8 лютого 2023 року

 Перед початком весняного семестру 2022-2023 навчального року було проведено кураторську годину на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кураторами освітньо-професійної програми - кандидатом економічних наук, доцентом Лобунець Т.В. та освітньо-наукової програми - кандидатом економічних наук, доцентом Власенко Т.О.

Враховуючи те, що навчання відбуватиметься у непростий військовий час, було розглянуто широкий спектр питань. Зокрема, було наголошено на особливості організації освітнього процесу згідно графіку, розміщеному на сайті НУБіП України в другому семестрі, специфіці відвідування занять дисциплін за вибором студента та довели до відома розклад занять з відповідним посиланнями на пари. Нагадали студентам також про важливість вчасно приєднуватися до занять та підтримувати високу відвідуваність. До кураторської години доєдналися гарант освітньої програми, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Л.В. та в.о. завідувача кафедри, доктор економічних наук, професор Дєліні М.М., ознайомивши студентів з освітніми компонентами освітньої програми в другому семестрі.

Окремо було приділено увагу питанням дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів, а також організації навчальних занять у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та алгоритмом дій при сигналі «Повітряна тривога».

На завершення наставники відповіли на поточні запитання студентів, побажали їм успішного і продуктивного навчання та переможної весни 2023 року.

 

Тетяна ВЛАСЕНКО, Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
наставники груп магістрів 1-го р.н. УІДтаМП

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook