За консультаційно-підготовчими курсами — до НУБіП

8 лютого 2023 року

Чернецька Анастасія Сергіївна -  обдарована і цілеспрямована учениця школи №186 м. Києва, що у Голосіївському районі.

Вона долучилася до учасників консультаційно-підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів для випускників шкіл у НУБіП.

 

- Анастасія, як ти дізналася про консультаційно-підготовчі курси?

- Валерій Григорович Носенко, доцент кафедри грунтознавства і охорони ґрунтів імені професора М.К. Шикули повідомив мене, що існують такі курси, які допомагають якісно підготуватися до вступу, дають можливість зміцнити мої знання з основних дисциплін, отримати увесь набір необхідних знань, та перевірити їх рівень, адже моя ціль — стати студенткою агробіологічного факультету НУБіП.

- Які твої враження від курсів та у чому перевага цих курсів порівняно із, наприклад, підготовкою із репетитором?

- Випускники курсів долучаються до курсів, що забезпечують увесь набір необхідних якісних знань з обраних дисциплін. Також випускники отримують до 10 додаткових балів під час вступу на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності, а це суттєво підвищує шанси успішного вступу.

- Чи порадила би ти ці курси своїм знайомим, одноліткам?

- Так, адже навчання проходить по-іншому, ніж у школі і справді дає допомогу у підготовці до ЗНО, тому я задоволена тим, що потрапила на ці курси і можу їх радити тим, хто бажає  зміцнити знання з основних дисциплін і отримати добру підготовку до вступу в університет.

 

 

Валерій Носенко, к. с.-г. н., доцент кафедри

грунтознавства та охорони ґрунтів

імені професора М.К. Шикули

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook