До уваги студентів пільгових категорій, дирекцій ННІ, деканатів факультетів

12 лютого 2023 року
  Доводимо до відома, що постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2022 р. №1496 внесено деякі зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) закладів фахової передвищої та вищої освіти, якими в значній мірі змінено вимоги до формування документів для призначення соціальних стипендій.

 

Особливо це стосується формування пакету документів найбільш вразливої на сьогодні категорії студентів, які відносяться до учасників бойових дій та їх дітей. Зокрема, тепер достатньо копії одного з документів, який підтверджує участь у бойових діях.


  Уточнені у зв’язку із цим перелік відповідних документів та зразок заяви розміщено на сайті Університету в розділі «Студенту».

  Просимо відповідальних осіб ННІ і деканатів негайно ознайомитися з оновленими вимогами для використання в роботі та проінформувати студентів. При виявленні додаткових осіб, які мають право на отримання соціальної стипендії у зв'язку із внесеними змінами, забезпечити своєчасне подання відділу соціальної роботи необхідних документів.

Віктор ПОТЕБНЯ,
начальник відділу соціальної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook