На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся черговий старостат щодо організації освітнього процесу в другому семестрі

7 лютого 2023 року

     У суботу, 6 лютого 2023 року, на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся черговий старостат. На зустрічі були розглянуті питання організації освітнього процесу у другому семестрі та виховного процесу у період військового стану в Україні.

     У вступному слові декан факультету Лариса Баль-Прилипко розповіла старостам про ситуацією, яка є в країні, університеті, факультеті та в гуртожитку №9. Наголосила, що  6 лютого 2023 року, в складних умовах воєнного стану, в Університеті стартує 2-й весняний семестр 2022/2023 навчального року в дистанційному форматі (4 тижні) для студентів факультетів, як бакалаврату, так і магістратури. Також повідомила старостам, що підготовлено та схвалено графік освітнього процесу, розклад навчальних занять, який розміщено на офіційній вебсторінці https://nubip.edu.ua/node/23920. Декан, черговий раз, зосередила увагу на тому, що потрібно навчатися і здобувати знання та уміння, тому що наша спеціальність належить до стратегічно важливих галузей промисловості і в майбутньому для відновлювання, розбудови та розвитку економіки нашої величної країни потрібні будуть висококваліфіковані фахівці.

     Заступниця декана з навчальної роботи Наталія Слободянюк закцентувала увагу всіх присутніх студентів на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. та розповіла про особливості розклад занять, як в дистанційному форматі так і при аудиторних парах. Нагадала, що розпочинаємо навчання за знаменником із 6 лютого у дистанційній формі. Також заступниця розповіла про  вибіркові дисципліни та обов’язковість оплати коштів за навчання. Важливе питання на якому зупинилися, це питання щодо персонального військового облік студентів в Університеті та заповнення гугл анкети.

 

        Під час зустрічі старости академічних груп доповіли про ситуацію в групах, про постійний зв’язок із кураторами та керівництвом факультету, мали змогу поставили питання, що їх цікавили та отримали відповіді на них.

     Завершила зустріч декан факультету зверненням до всіх присутніх студентів та викладачів з побажаннями успішного та організованого старту нового весняного семестру 2022/2023 н.р.

Усім успіхів та добра!

 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook