НУБіП піднявся в міжнародному рейтинзі WEBOMETRICS і посів четверте місце в Україні!

3 лютого 2023 року

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до п'ятірки кращих закладів вищої освіти країни за версією рейтингу Webometrics. Порівняно з рейтингом 2022 року, де університет мав восьме місце, у цьогорічному переліку ЗВО України наш заклад посів 4 місце.

Зважаючи на особливості методики оцінювання, ці позитивні зміни відбулися завдяки наполегливій і копіткій роботі.

В умовах воєнного стану, а до повномасштабної війни з росією карантинних обмежень, впродовж останніх років офіційний сайт, сторінки університету в соціальних мережах, профілі в наукометричних базах та інші майданчики університету силами ректорату, пресслужби, відповідальних за супроводження і наповнення сторінок ННІ, факультетів, кафедр, підрозділів, фахівців навчального та науково-методичного відділів, наукової бібліотеки, науково-дослідної частини щоденно підтримували актуальність інформації, розширювали і поширювали її.

Адже Webometrics Ranking of World Universities — це система рейтингу університетів світу, що заснована на складному показнику, який враховує обсяг веб-вмісту (кількість веб-сторінок і файлів), видимість і вплив цих веб-публікацій відповідно до кількості зовнішніх внутрішніх посилань (цитат сайтів), які вони отримали.

По-суті це оцінка популярності закладу вищої освіти в інтернеті, де рахується внесок кожного члена колективу. Тому важливим є подальше наповнення наших інформаційних ресурсів – від новин підрозділів на офіційному сайті до посилань на ці публікації у соціальних мережах, їх систематизація та координація з профорієнтаційною метою.

Детальніше ознайомитися з методикою та результатами рейтингу можна за посиланням: Webometrics.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook