Починаємо новий навчальний семестр задля перемоги: кураторська година студентів спеціальності "Громадське здоровꞌя"

1 лютого 2023 року

   Попри всі труднощі в освітній сфері у період повномасштабної війни, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочинається новий життєвий цикл, нові сподівання на краще, а і з ними приходить почуття надії на те, що попереду нас чекає цікавий та успішний навчальний семестр.

   Сучасні, складні умови, в яких опинилася система освіти, потребують відповідних організаційних заходів та методів роботи куратора та його академічної групи.  Тому, протягом тижня, на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК в рамках кураторської години, зі здобувачами вищої освіти 1-3 курсів спеціальності «Громадське здоров’я» під керівництвом куратора Валентини Миколаївни Ісраелян були проведені онлайн-зустрічі. Під час відеоконференції підіймали такі питання як: ліквідація академічної заборгованості студентів, погашення боргів за проживання в гуртожитку та навчання; початок освітнього процесу.

   Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка освітній процес у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. для студентів денної форми навчання розпочнеться з 6 лютого 2023 р. (по знаменнику).

 Ключовим питанням для обговорення на кураторській годинні стала організація дистанційного навчального процесу і робота студентів та викладачів за форс-мажорних обставин, пов’язаних із відключенням світла. 

  Питання безпеки наразі є найголовнішим, тому в контексті вебінару обговорені правила поведінки під час повітряних тривог. Було проінформовано студентів із "Тимчасовим порядком дій учасників освітнього процесу щодо організації навчальних занять за розкладом у II семестрі 2022/2023 н.р. у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій у м. Києві" (наказ ректора від 25 січня 2023 р., №43).

   Життя в сучасних реаліях є дуже складне і знання з безпеки життєдіяльності є життєво необхідною компонентою. Тому в реаліях сьогодення студентам так важливо постійно нагадувати про правила поведінки під час воєнних дій.

   Очі студентів, які дивляться на нас через екран монітора чи в аудиторії – то очі майбутнього. Бо саме освіта – це наше майбутнє.

   Задля нашої перемоги ми маємо продовжувати працювати кожен на своєму місці. Навчатися, навчати, допомагати, підтримувати та бути відповідальними.  Наша сила – у спільному спротиві: кожна наша дія на користь освіті послаблює ворога. Тож хай буде успішною навчальна праця, наповнена творчістю і результативністю!

 

Валентина Ісраелян
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook