Університет доєднався до Європейського альянсу UNIgreen

31 січня 2023, 10:35

У Варшавському університеті наук про життя 31 січня проходить інагураційна конференція Європейського альянсу університетів UNIgreen, в якій бере участь делегація НУБіП Украіни на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком. 

Відкрив конференцію ректор Варшавського університету наук про життя Міхал Засада, який привітав учасників та окреслив основні завдання та цілі проекту. 
 
 
Станіслав Ніколаєнко у своєму виступі подякував польському народові, уряду і науково-освітянській спільноті за активну допомогу і підтримку України у боротьбі з російським агресором і відстоюванні нашої незалежності. 
 
Очільник НУБіП представив доповідь «Від війни, до післявоєнної відбудови і Європейської інтеграції», в якій проінформував про діяльність університету в умовах військового стану, визначив пріоритети та можливості щодо напрямків співпраці у рамках альянсу Європейський зелений університет, розвитку спільної проектної діяльності з університетами-членами альянсу тощо. 
 
 
 
Проект UniGreen передбачає стажування науково-педагогічних працівників і аспірантів в усіх університетах альянсу, де представлено університети наук про життя з Іспанії, Франції, Португалії, Італії, Бельгії, Болгарії, Ісландії та Польщі. Загалом бюджет на 2023 рік визначений в сумі 180 тис. євро. Для університету передбачено понад 40 стажувань і мобільностей, в тому числі для аспірантів на термін 3 місяці, для науково-педагогічних працівників - на 7 днів. 
 
Протягом тижня делегація університету візьме участь у практичних семінарах щодо реалізації можливостей спільної грантової роботи, освітніх обмінів тощо.

Пресслужба
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook