Організований початок – ключові питання, що є запорукою успішного початку 2 семестру 2022/2023 навчального року на агробіологічному факультеті

1 лютого 2023 року

    Під керівництвом Оксани Тонхи, декана агробіологічного факультету, 1 лютого 2023 року в очному форматі за участі завідувачів кафедр та їх секретарів відбулося обговорення початку 2 навчального семестру 2022/2023 н.р.

   Оксана Тонха наголосила, що не залежно від складних умов воєнного стану в Національному університеті біоресурсів і природокористування України 2-й весняний семестр 2022/2023 навчального року розпочнеться 6 лютого 2023 року в дистанційному режимі.
  Обговорювалися питання щодо ситуації з аспіратами факультету: затвердження тем, проведення планової атестації та весняна вступнана кампанія до аспірантури. В результаті обговорень затверджено комісію, що затверджуватиме наукові теми, а також прийнято рішення про можливе об'єднання щосеместрової атестації аспірантів зі щорічним прийманням дослідів на агробіологічному факультеті.
Щодо профорієнтаційної роботи виступив Олександр Цизь, відповідальний за проведення такої роботи. Головними питоннями були: залучення майбутніх абітурієнтів до участі в предметній олімпіаді, реєстрація на підготовчі курси, а також налагодження співпраці зі школами та коледжами.
   Володимир Завгородній, заступник декана, наголосив на необхідності систематичної перевірки змін основного розкладу в найближчі тижні кожним НПП, а також розкладу викладання вибіркових дисциплін (офіційний розклад занять знаходиться за посиланням https://nubip.edu.ua/node/23920). Зауважив, що до 20 лютого необхідно провести підготовчі роботи щодо початку очного навчання, зокрема: матеріало-технічного забезпечення, функціонування та оновлення електронних навчальних курсів, наявність відеоматеріалів лекційних та практичних занять. Підняв питання проведення відкритих лекції. Він зазначив, що до 6 лютого необхідно сформувати графіки відкритих лекцій, графік яких буде висвітлено на сайті факультету. Володимир Миколайович пояснив необхідність залучати до таких занять якомога більше НПП кафедри і факультету. Також звернувся до відповідальних на кафедрах щодо своєчасного висвітлення результатів їх проведення на офіційних вебсторінках університету.
   Доведено до відома присутніх наказ ректора № 40 від 24.01.23 р. «Про практичне навчання у 2 семестрі 2022/2023 н.р.». Навчальна практика в 2 семестрі планується в очному форматі. Тому було обговорено декілька нововведень та вислухано пропозиції щодо покращення умов проведення її в сучасних умовах.
  За словами Володимира Завгороднього лише спільними зусиллями ми отримаємо бажанні результати та дійдемо до перемоги.
   Завершила зустріч Оксана Тонха, яка поділилася з усіма позитивним настроєм, вірою в перемогу та, звісно, настановами, зокрема і про необхідність найближчим часом у проведенні засідань кафедр за-для поширення актуальної інформації щодо організаційних питань.
Все буде Україна!
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М. О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook