Активний початок другого семестру

31 січня 2023 року

 

130 січня студенти та викладачі економічних спеціальностей коледжу взяли участь у тренінгу організованому міською радою Бережан під назвою «Соціальне шкільне підприємництво».

3

Захід відбувся в сесійній залі міської ради. Спікерами виступали Марія Лук’янова – перша заступниця міського голови, Денис Власенко – голова ГО «Зроби наступний крок», Алла Соколовська – голова БМГО «Рідне місто». До уваги учасників були запропоновані такі питання для обговорення:

  • Що таке соціальне шкільне підприємництво,
  • Як це поєднати з навчанням,
  • Концепція та ключові кроки,
  • Банк ідей для СШП,
  • Реєстрація та оподаткування,
  • Бухгалтерський облік та діловодство.

Тренінг у пройшов у форматі 40/60, де 40% часу зайняла теорія, а 60% практика, яка включала в себе спілкування між учасниками, знайомство з прикладами соціальних підприємств, командний мозковий штурм, який був спрямований на формулювання проблеми та пошук варіанту її вирішення бізнесовими підходами.

245

Вважаю, що такі заходи потрібно проводити, і проводити частіше, так як вони дають змогу молодим і перспективним учням, студентам, просто не байдужим громадянам ставати свідомішими, побачити власні можливості для розвитку громади і відбудови України в цілому.

Олег Андрусяк,
викладач ЦК спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook