ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЄКТІВ

29 січня 2023 року

  

1На фінішній прямій навчання у коледжі є дуже важливий, відповідальний та щасливий момент-захист власного дипломного проєкту. Для студентів груп СП-41/31СК спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» цьогоріч це був період з 24 по 27 січня. Але умови проєктування та захисту, емоціі і психологічний стан випускників дуже відрізнялися від попередніх років. Війна внесла свої корективи.3

Незважаючи на військовий стан та перебої з електроенергією, студенти справилися з поставленими завданнями в повному обсязі і вчасно презентували свої проєкти на розгляд екзаменаційної комісії. На запрошення керівництва коледжу до роботи комісії долучився мер нашого міста Ростислав БОРТНИК.

Ми працювали у змішаному форматі - основна частина випускників доповідали очно, але декілька чоловік виступали за допомогою відеозв’язку, в силу різних непередбачуваних обставин, спровокованих війною.

2456789

Слід відмітити роботи Світлани КУЦОЇ, Тетяни ЧАБОРИК, Тетяни МИСЬКІВ та Діани ФЕДОРЕНКО за дуже оригінальні проєктні рішення та їх обґрунтування. Студентка Наталя ЖУК презентувала проєкт реконструкції східної частини старовинного Бережанського замку «Стара фортеця». Розроблено видові точки, малі архітектурні форми, квітники, дитячі майданчики. Підібрано широкий асортимент чагарникових порід

Олег НЕДІЛЬСЬКИЙ продемонстрував цікавий проєкт реконструкції центру с.ЖУКІВ.

В цілому цьогорічні випускні роботи цікаві, креативні,змістовні та обгрунтовані. Окремі з них можуть бути впроваджені у господарювання в повному обсязі.

Тож вітаємо наших випускників з успішним захистом, бажаємо не зупинятися на досягнутому, продовжити навчання на бакалаврських програмах у НУБіП України і стати класними професіоналами. Адже після нашої ПЕРЕМОГИ буде безліч роботи для розбудови і процвітання вільної та незалежної України.

10

Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook