МАГІСТРИ НАБУВАЮТЬ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК ПІД ЧАС ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

10 липня 2022 року

 
Завершився весняний семестр 2021-2022 навчального року. Після аудиторних занять і перевірки засвоєного теоретичного матеріалу на заліках і іспитах студенти магістратури, які навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну роз’їхалися на виробничі практики.
Так, студенти магістратури, що навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування» та опановують освітньо-професійну програму «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» проходять виробничу практику в сучасних аграрних та сервісних підприємствах.
Студент магістратури Владислав Ясінський закріплює теоретичний курс на виробничій практиці в агрофірмі ПСП «Кривець» Білоцерківського району. Оскільки в 2021-2022 навчальному році більшість занять проходять в дистанційному режимі, Владислав Ясінський поєднує навчання в магістратурі з роботою в агрофірмі на посаді інженера-механіка. 
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-29_22-04-35-016.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-29_22-04-35-150.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-21_14-42-36-306.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Ясінський В. практика зображення_viber_2022-07-21_14-34-16-716.jpg
Виробнича практика проходить на протязі шести тижнів в червні та липні, тому більшість робіт Владислава на посаді інженера-механіки агрофірми передбачає: 
  • управління та організацію роботи інженерної служби;
  • формування оптимального парку техніки для якісного і своєчасного виконання технологічних операцій збирання ранніх зернових; 
  • організацію ефективного планування технічних обслуговувань і ремонтів зернозбиральної техніки для забезпечення її працездатності.
Студент Олег Пащінський виробничу практикупроходить на автостанції «Дефі» (м. Київ). Він такожпоєднує навчання в магістратурі з роботою на автостанції «Дефі». Владислав Пащінський займається технічним сервісом і обслуговуванням автомобілів Hyundai і КІА. Робота, а відповідно, виробнича практика цікава, оскільки автостанція «Дефі» завоювала велику довіру та гарну репутацію серед власників даних авто.
C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Пащінський О. практика\IMG-0a29fb2d3d00c6afe22be64e5bd5b3e5-V.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Пащінський О. практика\IMG-3fbfbcaec2f4119bfa2ef884e6c8e2de-V.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Пащінський О. практика.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Пащінський О. практика зображення_viber_2022-04-28_15-18-10-478.jpg
Олег Пащінський зазначає, що проходження виробничої практики на автостанції «Дефі» для студентів, які навчаються за освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» дають можливість поглибити знання і практичні навички за наступними напрямами: діагностика та ремонт ходової частини; діагностика та ремонт паливних систем; діагностику та ремонт двигунів; ремонт та заміна навісних частин автомобілів; автоелектричні роботи; технічне обслуговування систем.
Студенти магістратури Владислав Ясінський та Олег Пашінський впевнені, що при працевлаштуванні за інженерними посадами необхідно мати гарну теоретичну підготовку і практичні навички. Адже роботодавці зацікавлені у перспективних молодих людях, які можуть і хочуть навчатися.
Бажаємо мирного неба!


Андрій Новицький
завідувач кафедри надійності техніки, 
гарант програми «Технічний сервіс машин та
обладнання сільськогосподарського виробництва», 
Олександр Банний, 
доцент кафедри надійності техніки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook