Ольга Якубчак пройшла міжнародне стажування за програмою «Фандрейзинг та основи проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід»

20 січня 2023, 17:27

Професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Ольга Якубчак отримала міжнародний сертифікат та додаток до нього в результаті міжнародного стажування «Фандрейзинг та основи проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід» (Польща –Україна), який відбувся в он-лайн форматі. Програмою стажування було передбачено: 180 год (6 кредитів ECTS).

Цільова аудиторія: науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти; керівники, педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.
Мета: сформувати в учасників стажування загальне уявлення щодо проєктного менеджменту та практичні навички розробки власних освітніх проєктів.

Заплановані навчання проводилися в суботу та неділю. Надавався відеозапис занять, який буде розміщений з іншими матеріалами на платформі Google classroom.
Організатори: фундація «Зустріч» (Польща), кафедра Польсько-Українських Студій Ягеллонського університету (Польща), Центр розвитку кар’єри ГО «Соборність» (Україна), Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (Україна).

Навчання відбувалося в надзвичайно цікавому й повчальному форматі. Кожна тема завершувалася тестуванням і опитуванням. Було сформовано 12 груп і обрано 12 проєктів, які ці групи підготували й захистили. Наша 5 група підготувала проєкт «Розвиток життєстійкості та міжкультурної компетентності здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчання». Отримано нові знання та компетентності, які надзвичайно важливі у нашій педагогічній діяльності.

 

Велика вдячність організаторам і викладачам стажування, які зуміли організувати сучасне, креативне і необхідне для отримання нових компетентностей стажування.

 

Марія Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook