Профорієнтаційні зустрічі з учнями випускних класів

17 січня 2023 року

   У кінці грудня 2022 року старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Альона Зоргач провела профорієнтаційні зустрічі з учнями випускних класів навчально-виховних комплексів: «Новоушицький ліцей» та «Загальноосвітня школа I-III ступенів №2» смт. Нова Ушиця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

   Під час зустрічей учні 10-х та 11-х класів були ознайомлені з основними вимогами до вступу в НУБіП України та проінформовані про наявність для вступників до університету Всеукраїнських олімпіад з таких предметів: українська мова, математика, історія України, біологія, англійська мова, фізика, хімія https://nubip.edu.ua/node/119559. Олімпіади проходитимуть дистанційно, участь в них буде врахована при розгляді мотиваційного листа при вступі. Альона Зоргач також надала інформацію щодо різноманітності факультетів в університеті, наголосивши про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, запросила випускників до навчання в НУБіП України.

   Використовуючи матеріали презентації викладач продемонструвала як проходить навчальний процес в університеті. Випускники активно цікавились, які предмети викладаються на факультеті аграрного менеджменту. Альона Зоргач зауважила, що науково-педагогічний колектив університету забезпечує опанування студентами професійних знань з різних дисциплін, відповідно до освітньо-професійної програми «Менеджмент».

   Проговорили також про переваги навчання у столиці країни, що розширює можливості студентів набуття соціального досвіду та формування всебічно розвиненої особистості. Було наголошено, що на факультеті аграрного менеджменту створено сприятливі умови для розвитку культурного та спортивного аспекту життя студентів. Також університетом та факультетом аграрного менеджменту організовуються цікаві зустрічі з успішними менеджерами та іноземними партнерами. У ході заходу було надано інформацію про умови проживання у студмістечку, зручне розташування гуртожитків та навчальних корпусів, а також заходи безпеки та взаємодію з кураторами груп в університеті.
 
   Випускників було проінформовано щодо можливостей отримати військове звання на кафедрі військової підготовки, навчання в англомовних групах, навчання і практичного стажування за кордоном, зокрема навчання за «подвійними дипломами» в університетах Німеччини, Словаччини та Польщі.
   Обговорили із випусниками специфіку спеціальності «Менеджмент» та перспективи працевлаштування.
   Висловлюємо щиру подяку за сприяння в організації профорієнтаційних заходів директору НВК «Новоушицький ліцей» Зваричук Аллі Вікторівні та директору НВК «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів №2» Вікулову Олександру Яковичу та вчительці української мови та літератури Вікуловій Тетяні Василівні.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook