Шановні колеги, методичний кабінет вітає Вас з Новим роком!

31 грудня 2022 року

1

Шановні колеги Боярського фахового коледжу, методичний кабінет сердечно вітає Вас з Новим роком, на котрий щороку чекаємо, як і колись, у дитинстві, сповнені надій та кращих бажань!

Рік, що минає, був нелегким – як для всієї України, так і для кожного з Вас зокрема. Всі ми прагнемо справді нового життя, вкладаючи в це поняття не абстрактний, а цілком конкретний зміст: ми хочемо МИРУ й затишку, дитячого сміху і звичайної щоденної гарно оплачуваної праці, сонця й квітів, досвітнього співу пташок і надвечірньої тиші, яскравих Новорічно-Різдвяних свят.

Ми, як ніколи живемо мріями про МИР, здоров’я і благополуччя наших родин, щоб ніхто і ніколи не лив сльози на могилах найдорожчих людей.

Нехай ці свята завітають у Ваш дім з Божою милістю та благословенням на добрі справи, подарують Вам віру й надію на кращі зміни в житті, зігріють теплом і любов’ю Вашу душу і Вашу оселю!

Щиро бажаємо Вам безмежної радості, благодаті, добробуту та духовної величі, міцного здоров’я та щастя!

Нехай Вас та Ваші родини супроводжує по життю Господь, дарує Вам свою любов, невичерпну енергію, душевний спокій, наснагу для творення добра задля ближнього!

Нехай всі Небесні Святі, почують нашу спільну молитву про мир в Україні!

ВІРИ, НАДІЇ, ЛЮБОВІ! МИРУ В РОДИНАХ І МИРУ В УСІЙ УКРАЇНІ!

Методичний кабінет

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook