Студенти коледжу вивчають властивості вуглеводів
Практична підготовка – обов'язковий компонент освітньо-професійних програм, що спрямований на набуття студентами професійних і загальних компетентностей. Така праця сприяє більш змістовному вивченню теоретичної частини навчальних дисциплін, поглибленню і розширенню знань.
В умовах дистанційного навчання, що спричинив COVID-19 і війна, важливим завданням освітнього закладу є заохочення студентів до знань. Якнайкраще вирішенню цього завдання допомагають лабораторні та практичні заняття, під час яких студенти можуть за допомогою дослідів на основі отриманих знань вивчати і перевіряти теоретичний матеріал, застосовувати його на практиці.
На лабораторній роботі з біології «Вивчення властивостей вуглеводів» студенти групи А-21 та Е-21 провели цікаві досліди по виявленню крохмалю у харчових продуктах. Набуті знання вони можуть застосувати тепер і вдома, наприклад, відрізнити справжню домашню сметану від підробки, яка виготовлена з рослинних жирів та згущувачів. Такі роботи, як показує досвід, є найбільш продуктивними так як дуже пов’язані з повсякденним життям.
ГОЛОВІНА Анна, викладач