Вітання з Новим 2023 роком від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

1 січня 2023 року

     Здається ще вчора ми зустрічали 2022 рік, але час пролітає зі швидкістю звуку і ось на порозі 2023 рік. Що принесе цей прийдешній рік кожному з нас знає лише один Бог. Кожен рік має власну тварину покровитель. За Східним календарем рік 2023 буде Чорного Водяного Кролика, який змінить рік Водяного Тигра. На зміну грізного, рішучого, впевненого тигра прийде м'який, пухнастий, милий кролик. Рік Кролика настане у Китайський Новий Рік − це відбудеться 22 січня 2023 року.

     Кролик носій доброти, дружелюбності, чутливістю і обережності, але в той же час впевненістю в собі проникливості, гнучкості, мудрості, схильності до знань. Рік Кролика обіцяє бути спокійним, м'яким. Тому сподіваємось, що у рік 2023 всі конфлікти можна буде вирішити спокійним способом за допомогою дипломатії, гнучкості та переконання. Кролик прекрасний сім'янин, він дбайливий. Тому в цей рік  почніть проводити багато часу з сім'єю, дбати про рідних і підтримувати їх. Кролик дуже працьовитий, він весь час в русі. Тому рік обіцяє бути неполеглим у справах, у роботі. Не лінуйтесь і втілюйте свої ідеї і ціли ,в цьому вам допоможе кролик. Планета цього року − Венера. Рік сприятливий для романтичних зустрічей.

    Віримо, що цей рік принесе нам всім спокій і щастя. Всі лихі часи залишаться позаду і все погане забере собі рік Водяного Тигра.

  

Дорога університетська родино!

 

Вже через лічені години стане минулим 2022 рік. Рік, який назавжди увійде в історію як час запеклої боротьби українців і України за право на існування нас як нації і як держави. Рік, коли ми на собі відчули, що значить бути в епіцентрі світових подій. Рік, коли ми не лише вистояли, а ще й переписали чужі підлі сценарії.

В останні хвилини і секунди року, що минає, люди зазвичай загадують бажання. А такими одностайними у своїх мріях як цьогоріч українці раніше ще ніколи не були. «За Перемогу!» - звучатиме сьогодні у кожній оселі.

Тож впевнені, що наша спільна мрія здійсниться! І ніхто у нас не відбере ні віри у магічну силу побажань опівночі 31 грудня, ні новорічного свята, ні нашого незламного оптимізму.

Стоїмо і будемо стояти!

Бажаємо здоров’я вам і вашим близьким, любові вашим серцям, стійкості вашому духу, миру вашим домівкам!

 

 

Хай вам щастить! З Новим роком! Роком нових великих і малих Перемог!

 Слава Україні! Героям слава!

Перегляд відеопривітання тут

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook