З надією на майбутні перемоги: нова спортивна форма для команди гуманітарно-педагогічного факультету

1 січня 2023 року

 Складний рік для української держави добігає до свого завершення, але НУБіП України продовжує працювати і перемагати на освітньому, культурному та спортивному фронті.

  За підтримки ректорату, допомоги первинної профспілкової організації НУБіП України та голови профспілки Ростислава Тарасенка було придбано спортивну форму для співробітників гуманітарно-педагогічного факультету.
 

  На засіданні Вчено ради ГПФ, декан гуманітарно педагогічного факультету Інна Савицька та завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко презентували нову форму колективу факультету. В майбутньому спортивна форма буде використовуватися нашими співробітниками для участі в різних змаганнях на рівні факультету та Університету. Єдина спортивна форма для гуманітарно-педагогічного факультету буде формувати дух єдності та команди.

  Дякуємо ректорату та первинній профспілковій організації НУБіП України за придбану спортивну форму. Бажаємо усім якнайшвидшого закінчення війни і нашої Перемоги! До зустрічі на спортивних змаганнях, присвячених 125 річчю НУБіП України!

Слава факультету!
Слава Університету!
Слава Україні! Слава нашим Героям!

 

Ірина Матвієнко,
голова профбюро ГПФ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook