Студенти-першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК поділились враженнями щодо першого семестру навчання в НУБіП

22 грудня 2022 року

     Закінчується перший семестр навчання для студентів нашого університету. Цей навчальний рік був повним випробувань та переломних моментів, але ми віримо, що найстрашніше вже позаду.

    Підводячи підсумки, згадують і приємні моменти студенти першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Першокурсники поділились думками, яким для них виявився перший семестр навчання в університеті.

 

«Вступивши до університету, я була дуже вражена тим, що наскільки приємна атмосфера панує в навчальному  закладі, а також відношення до студентів і висококваліфіковані викладачі, які чудово викладають свої дисципліни і пояснюють важливий матеріал. Найбільше мені сподобалось те, що ти ніколи не залишиться без діла і тобі  ніколи не буде сумно адже в університеті є багато різних  гуртків в яких кожен студент може знайти щось для себе для свого задоволенням. Я з радістю  буду  рекомендувати даний університет своїм знайомим і друзям.»

Вікторія Радковська

 

«Так, ніхто не казав, що навчання в умовах війни це легко. Але ми - тил наших захисників, ми ті, хто буде відновлювати та відбудовувати країну. Тому зараз неабияк важливо здобувати освіту, а нашій спеціальності особливо важливо робити це в очному форматі, адже маємо досить велику практичну частину.»

Ніколаєнко Микита

 

«Було дуже приємно познайомитись з одногрупниками не через веб-камеру, а особисто. Чесно, був надзвичайно радий можливості очного навчання, бо зараз кожному з нас потрібно підтримувати один одного, комунікувати, а онлайн це робити набагато важче.»

Малиношевський Андрій

 

«Для мене цей навчальний семестр став ніби ковтком повітря. Особливо щасливий, що зміг стати частиною футбольної команди факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Я не просто навчаюсь на спеціальності, що подобається, а й проводжу дозвілля, захищаючи честь факультету, що не може не підбадьорювати.»

Тараканов Роман

 

«Студентські роки стали для мене початком найцікавішого і найважчого водночас. Та попри всі труднощі, протягом цього семестру я здобула багато нових навичок і вмінь. Також знайшла чимало однодумців, тож коло моїх друзів поповнилось, що не може не радувати.»

Войцуцька Богдана

 

«Я не можу сказати, що навчання було складним. Вчитись новому завжди важкувато, але ж в результаті ти отримуєш багаж знань на все життя, а труднощі швидко забуваються. Звичайно, війна змінила наше життя, і внесла корективи і в навчальний процес також. Але ми пристосувались, бо нас нікому не зламати, і наше бажання бути освіченими також.»

Гер Віталій

 

«Навчання в НУБіП стало новою сходинкою мого життя. Після кількох тижнів навчання я зрозуміла, що зробила правильний вибір щодо спеціальності, адже вона надзвичайно цікава у вивченні та користується попитом. Навіть і не віриться, що перша сесія вже позаду, час надзвичайно швидко промайнув. Але навіть за такий невеликий період ми з однокурсниками змогли познайомитись та здружитись.»

Демченко Валерія

 

   Від імені усіх студентів-першокурсників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК завдячуємо викладачам за сумлінну працю та адміністрації університету за можливість очного навчання, а також нашим захисникам із ЗСУ за надійний захист та можливість навчатись.

 

Слава Україні! Героям слава!

 

Розмову вела,

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook