Працюємо заради перемоги: Збори трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК схвалили звіт декана та окреслили перспективи розвитку на 2023 рік

22 грудня 2022 року

      У середу, 21 грудня 2022 року, відбулася конференція трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. 

У ході розгляду першого питання декан факультету, професор Лариса Баль-Прилипко прозвітувала про підсумки діяльності науково-педагогічного колективу факультету, зокрема про отриманні результати в сфері навчальної, методичної, наукової, міжнародної діяльності та вступної кампанії 2022 року, розвиток матеріально-технічної бази та окреслила основні завдання на 2023 рік.                    Навчальна робота факультету була зосереджена на підвищенні рівня якості навчання у воєнний період, розширення можливостей доступу до освітянських послуг у періоди повітряних тривог та відключення світла для більш комфортного навчання студентів, а також розвиток навчально-методичної та видавничої діяльності, використання інформаційних та інтерактивних технологій.

Щодо наукової роботи, то науковцями факультету було видано 10 монографій, 3 підручники, 1 навчальний посібник, 70 наукових фахових статей, в тому числі 29 в міжнародних базах Scopus та Web of Science.

Студенти факультету протягом року залучалися до різних форм науково-дослідної роботи, а саме: робота в студентських наукових гуртках, участь у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт, участь в конференціях, семінарах різного рівня, участь у майстер-класах по приготуванню кондитерських виробів, підготовка наукових доповідей і публікацій тощо.                          

За результатами аналізу діяльності факультету у поточному році було сформовано загальні завдання, що стоять перед колективом факультету у 2023 році та ґрунтуються на виконанні завдань програми розвитку Університету «Голосіївська ініціатива - 2025», а також основні завдання в розрізі кожної кафедри факультету.

Серед головних завдань – реалізація якісного освітнього процесу в умовах воєнного стану, індивідуальний підхід до кожного студента, активізація проєктної та публікаційної активності, збільшення надходжень до спеціального фонду, проведення вперше акредитації ОП "Нутриціологія здорового харчування" спеціальності 229 "Громадське здоровя", відкриття кафедри громадського здоровя для підготовки фахівців нового покоління, а також підготовка до гідного відзначення 125-річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України.

У обговоренні звіту взяли участь начальник навчального відділу Ярослав Рудик, який звернув увагу присутніх на ряді тенденцій, які стоять перед кожним сучасним закладом освіти, необхідність рухатися вперед, враховуючи виклики суспільства в період воєнного стану. Колектив під керівництвом декана Лариси Баль-Прилипко успішно з цим справляється про що свідчить середній коефіцієнт рейтингу по факультету.                                             

Завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Галина Толок, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК доцент Володимир Василів, заступниця декана та завідувачка кафедри технології м’ясних рибних та морепродуктів Наталія Слободянюк відмітили позитивні зміни на факультеті, що відбулися за минулий рік і надали свої пропозиції по розвитку факультету на 2023 рік; одностайно висловили побажання подальшого втілення запланованого на факультеті, а звіт щодо діяльності факультету у 2022 році схвалити.                     

Наприкінці урочистого засідання декан факультету Лариса Баль-Прилипко подякувала всім за плідну роботу, привітала з прийдешніми святами та побажала міцного здоров’я, натхнення, успіхів, цікавих проєктів, професійних перемог та невичерпного оптимізму!                     

 

Олександр Андрощук,

голова профбюро факультету

Наталія Голембовська,

вчений секретар факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook