Річний звіт схвалено

15 грудня 2022 року

Кінець року – це завжди підсумок, підсумок діяльності людини, колективу, країни…
Так і цьогоріч 15 грудня відбулися збори трудового колективу ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України», на яких були присутні Вадим Кондратюк, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктор сільськогосподарських наук, доцент, Анатолій Остапчук, голова наглядової ради, декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент НУБіП України.

                        

 

Андрій Матвієнко, директор коледжу, розповів про діяльність навчального закладу в 2022 року та проінформував про завдання колективу на 2023 рік.
Протягом 2022 року в рамках реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива -2025», стратегічного плану розвитку ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України» на 2021-2025 рр. та плану діяльності закладу на 2022 рік колективом коледжу була проведена така робота:
- освітній процес проходив у змішаному форматі з повним дотриманням вимог чинного законодавства, враховуючи складні умови воєнного стану в Україні та карантинні обмеження;
- першочерговим завданням у діяльності коледжу є забезпечення безпеки освітнього процесу для здобувачів освіти і працівників коледжу, всебічна підтримка і допомога Збройним силам України;
- забезпечено кадровий склад коледжу;
- маємо потужну матеріально-технічну базу;
- педагогічні працівники коледжу – учасники міжнародних та всеукраїнських конференцій, тренінгів, семінарів,майстер-класів, Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний Оскар ДУНМЦ «Вищої та фахової передвищої освіти»;
- продовжується співпраця з кафедрами університету;
- успішно проведено набір студентів, підрозділ профорієнтації працює цілий рік;
- з 2019 року заклад учасник пілотного проєкту по дуальній освіті і тому продовжується співпраця з базами практик ТОВ «Наташа-Агро», ТОВ «Світанок», ТОВ «Нива Переяславщини», ТОВ «Рожнівка», ДП «Бобровиця райагролісництво» та інші;
- проводиться виховна робота, незважаючи на складну ситуацію в країні, приймаємо участь у спортивній діяльності та художній самодіяльності.
Директор звернув увагу на те, що завдяки чітко організованому алгоритму дій освітнього процесу в умовах воєнного стану,в коледжі функціонує змішаний формат навчання. У 2022 році зусилля адміністрації і колективу були спрямовані на те, щоб облаштувати два укриття, встановлені додаткові системи оповіщення про повітряну тривогу.

 

Також, підсумовуючи доповідь, директором були озвучені плани роботи колективу на 2023 рік.
В обговоренні звіту взяли участь Євенко Тетяна, завідувачка міжкафедральної лабораторії НУБіП України, Соловей Олена, голова циклової комісії технологічних та лісотехнічних дисциплін, Кондратюк Вадим, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктор сільськогосподарських наук, доцент, Остапчук Анатолій, голова наглядової ради, декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент НУБіП України, які були єдині в оцінці роботи колективу як задовільної, відмітили позитивні зміни: нарощення контингент, зміцнення матеріально-технічної бази коледжу, покращення профорієнтаційної роботи. Попри війну зуміли вистояти, зберегти, підтвердити авторитет закладу. А ще побажання миру і добробуту кожній родині.

 

Члени трудового колективу вважають роботу коледжу за 2022 рік задовільною, а звіт директора схвалили.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook