НАБУВАЄМО НАВИЧОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ

13 грудня 2022 року

Тепер практично неможливо уявити сучасний офіс фахівця з геодезії та землеустрою без повсякденного і широкого застосування комп’ютерних технологій. Тому дуже важливо використовувати засоби автоматизації в процесі навчання, щоб підготувати високо кваліфікований персонал, готовий швидко та якісно виконувати будь-яку роботу з програмними системами.

В Боярському ФК НУБіП України для використання засобів автоматизації в процесі навчання створена спеціальна комп’ютерна лабораторія, де здобувачі освіти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій мають можливість застосовувати провідні професійні види комп’ютерного забезпечення “Digitals” та “AutoCAD”, що використовуються на виробництві в Україні.

12 грудня 2022 року в групі ГЗ-21 було проведено заняття з дисципліни «Топографічне і землевпорядне креслення» на тему «Створення умовних знаків у середовищі “Digitals” (“AutoCAD”), де здобувачі освіти ознайомилися з особливостями та вимогами щодо оформлення електронних креслень. Зокрема, навчилися розміщувати і оформляти умовні землевпорядні знаки у відповідності до масштабу креслення, розташовувати основні елементи креслень. На наступному занятті основним завданням виконання практичної роботи буде кольорове оформлення контурів ситуації. В подальшому здобувачі освіти будуть мати змогу удосконалити свої знання при вивченні наступних дисциплін професійного циклу.

 

 

ПУШКАР Алла, викладач спецдисциплін

 

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook