Аналіз роботи учасників освітнього процесу за 2022 рік в Немішаївському фаховому коледжі

13 грудня 2022 року
    09 грудня 2022 року в актовій залі будинку культури Немішаївського фахового коледжу відбулися збори трудового колективу, на якому заслухали звіт директора Володимира Альохіна «Аналіз роботи учасників освітнього процесу коледжу за 2022 рік».
   Попередньо текст звіту був розміщений на сайті коледжу для розгляду і обговорення на засіданнях всіх структурних підрозділів. Почесними гостями зборів були:
  • Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку НУБіП України, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України, Відмінник освіти і науки України;
  • Микола Цвiлiховський, декан факультету ветеринарної медицини, доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України, голова Наглядової ради коледжу;
  • Жанна Осипенко, заступник голови КОДА;
  • Ярослава Тростянська, директор Департаменту освіти КОДА;
  • Ігор Литвинюк, секретар оперативного штабу по відновленню життєдіяльності Бучанської РДВА;
  • Микола Фурдига, директор Інституту картоплярства НААН України;
  • Сергій Грамушняк, головний лісничий ДП «Клавдіївське лісове господарство».
  Представники громадськості: Сергій Петрушенко, Аліна Примаченко, Оксана Карповець-Лисенко, Євген Лисенко та багато представників від роботодавців коледжу.
   Перед початком зборів гостям коледжу та всім співробітникам продемонстрували досягнення колективу, провівши невелику екскурсію. Відвідали спортивний комплекс з оновленою тренажерною залою, студентські гуртожитки, облаштовані в них укриття, навчальний корпус №3, де проведено капітальні ремонти в трьох лабораторіях, навчальний корпус №4 з оновленою викладацькою, студентську їдальню із зробленою піччю для випікання хліба та багато інших об’єктів.
 
   Володимир Альохін в своєму виступі коротко проаналізував роботу щодо освітньої, виробничої, виховної, соціальної діяльності колективу, роботу відділень, циклових комісій, структурних підрозділів. Зазначив, що, незважаючи на умови військового стану, пережитої окупації, колектив виконав переважну частину поставлених завдань, або ж продовжує роботи з їх реалізації. З перших днів визволення ми взялися за відновлення поруйнованої і пограбованої рашистами матеріально-технічної бази коледжу. Директор щиро подякував колективу за самовіддану і натхненну роботу по відновленню коледжу, за підготовку кваліфікованих фахівців та формування національно свідомої, інтелектуальної, духовно зрілої молоді. Подякував всім благодійникам, волонтерам, роботодавцям, друзям за надану допомогу в скрутні часи.
   Сергій Кваша передав колективу щирі вітання від ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, відмітив вражаючу життєдіяльність і працездатність коледжу, зазначивши, що робота колективу заслуговує на найвищу оцінку.
 
   Ігор Литвинюк від імені керівництва Бучанської РДА вручив Володимиру Альохіну подяку і відмітив, що з питань безпеки в коледжі одна з найкращих локацій в районі.
   Відбулося активне обговорення звіту та розгляд інших важливих питань, зокрема, про виконання Закону України «Про запобігання корупції», звіт про роботу профспілкового комітету та ревізійної комісії з фінансової діяльності профспілки у 2022 році.
   В обговоренні звіту активну участь взяли не лише співробітники коледжу, а й студенти, роботодавці та гості. Про роботу органів студентського самоврядування звітувала голова студради Вікторія Бочко. Всі виступаючі відмітили вагомі позитивні зрушення в коледжі за поточний такий нелегкий рік. Приємним доповненням до зборів став виступ дипломанта Всеукраїнських та міжнародних конкурсів співака Павла Склярова.
   На зборах підведено підсумок діяльності, схвалено звіт директора, позитивно оцінено роботу та зазначено конкретні досягнення трудового колективу, окреслено стратегічні завдання на 2023 рік щодо забезпечення якості надання освітніх послуг, ефективної профорієнтаційної роботи.
  Діяльність коледжу у 2023 році спрямувати на удосконалення виховної роботи, співпрацю зі студентським самоврядуванням, оновлення матеріально-технічної бази, акредитацію освітньо-професійних програм (231 Соціальна робота, 181 Харчові технології) та ліцензування спеціальностей (101 Екологія, 274 Автомобільний транспорт), продовжити роботу щодо ефективного забезпечення якості освіти, продовжувати співпрацю з радою роботодавців, з ННІ, факультетами та кафедрами НУБіП України, покращувати роботу виробничих підрозділів коледжу тощо.


  Сподіваємося, що Новий 2023 рік принесе всім нам таку очікувану Перемогу, Мир, добробут, успіх і процвітання!

 
Олена Кищук,
практичний психолог

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook