Учасники ННЛ економічної теорії та біоекономіки НУБіП України взяли участь у конференції «Національний виклик: деградація ґрунтів чи відновлення їх родючості?»

11 грудня 2022 року
  Учасники ННЛ економічної теорії та біоекономіки НУБіП України взяли участь у конференції «Національний виклик: деградація ґрунтів чи відновлення їх родючості?» присвяченій проблемі деградації ґрунтів і шляхів їх відновлення в Україні. Фокус обговорення цього року – відродження ґрунтів, постраждалих внаслідок воєнних дій, яка відбулася 9 грудня 2022 року.
  Конференція зібрала представників держави та бізнесу, передових науковців та освітян заради об’єднання зусиль у приверненні максимальної уваги суспільства до цієї проблеми. Це третя конференція з теми відновлення деградованих ґрунтів. Проте вперше ми зіткнулися з надзвичайним викликом, який постав перед Україною у 2022 р. Світ змінився і разом з ним змінюємося і ми. Але незмінними залишаються наші принципи: популяризація проблеми ґрунтів, синергія держави, науки, бізнесу та освіти, патріотична та громадянська позиція.
Ми зібралися, щоб знайти відповідь на головне запитання: що робити далі?







  Дякуюємо організаторам та всім учасникам конференції «Національний виклик: деградація ґрунтів чи відновлення їх родючості?» за цікаві доповіді!


Інна Гуща,
завідувач лабораторії  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook