Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК гостинно запросив на навчання випускників коледжів

9 грудня 2022 року

        Важливим етапом у житті кожного з нас є вибір професії і закладу вищої освіти. День відкритих дверей − це один з найважливіших заходів, оскільки саме в цей день абітурієнту надається можливість остаточно прийняти рішення вступати або не вступати в обраний університет та на обрану спеціальність. Для тих же, хто ще не визначився з вибором − це хороша можливість познайомитися із місцем подальшого навчання і визначитися, чи підходить даний навчальний заклад чи ні.

   Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України, традиційно, як і було заплановано, 8 грудня 2022 року провів Онлайн-день відкритих дверей для школярів, студентів технікумів, коледжів та батьків, з використанням платформи Google Meet, щоб гості могли отримати якомога більше інформації про спеціальності, освітні програми, стратегію університету, умови та матеріально-технічне забезпечення, можливості для студентів та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки, зорієнтуватися у розмаїтті спеціальностей, вибрати найбільш актуальну і потрібну професію, отримати поради та консультації фахових викладачів-практиків, зануритися у справжнє студентське життя навіть в умовах карантину, війни.

      Основними гостями заходу стали 70 осіб з числа учнів, батьків, вчителів та студентів коледжів з Києва та різних куточків України, науково педагогічні працівники факультету та представники студентського самоврядування, а саме  52 учасників зі шкіл та студентів коледжів.

     Декан факультету Лариса Баль-Прилипко представила всім учасникам програму сьогоднішнього заходу та розповіла про переваги спеціальностей нашого факультету, викладацький склад факультету, здобутки та досягнення науково-педагогічних працівників, як молодих, так і з великим практичним досвідом, матеріально-технічну базу лабораторій, навчання студентів, соціальні умови. Звернула увагу учнів та батьків на спеціальності 181 «Харчові технології» та 229 «Громадське здоров’я», за якими факультет готує фахівців ОС «Бакалавр». Також декан розповіла про участь школярів в олімпіаді та можливість отримати додаткові 20 балів, про переваги при зарахуванні, якщо готуватимуться до вступу на курсах підготовки, про можливість здобути 2 спеціальності одночасно, навчаючись на стаціонарі і заочно, про вступ одразу на 3-й курс університету після навчання в коледжі, про можливість отримати європейський диплом в університетах Литви, Франції чи Німеччини відповідно до європейських програм обміну студентами, про можливість набратися фахових знань від потужного професорсько-викладацького складу факультету в сучасних аудиторіях, науково-навчальних лабораторіях, фундаментальній бібліотеці, про нову спеціальність 229 «Громадське здоров’я», про навчання ОС «Магістр» за новою освітньою програмою «Нутриціологія», про майбутнє працевлаштування після закінчення навчання за даними спеціальностями, і викликала багато запитань у присутніх.

 

    Голова студентської організації факультету, студент 2 курсу Володимир Типило розповів присутнім про студентське життя в університеті, про роботу студентської організації, дозвілля, військову кафедру, автошколу про все, що було показано в попередньо представлених презентаціях, запросив абітурієнтів обов’язково вступати лише на наш факультет, приєднатися до них в групу і приймати участь у вебінарах, конференціях та інших активних заходах.

         Голова студентської ради гуртожитку №9 Наталія Семенюк, розповіла де і як проживають студенти факультету, про пільги при поселенні, про особливості навчання, славетні традиції, які є в гуртожитку, про заходи і творчі вечори.

     На завершення заходу декан факультету наголосила, що отримані під час навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК глибокі фахові знання дозволять нашим майбутнім студентам досягти успіху у житті!

 

 Бажаємо всім миру та перемоги!

Слава ЗСУ! Слава нації!

Слава Україні! Героям слава!

           

Тетяна Розбицька, PhD

заступниця декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook