Проєкт «Агрокебети» запрошує до відкритої онлайн лекції Валерія Яковенка, співзасновника компанії DroneUA

15 грудня 2022 року
Онлайн, Факультет аграрного менеджменту

Ринок агротехнологій оцінюється в $20 мільярдів, а до 2030 року його обсяг складатиме $40 мільярдів.

Основа цього ринку — робототехніка: високотехнологічне та високоефективне сільське господарство.

Бізнес готовий просто зараз інвестувати (і інвестує) в цей напрямок, гарантуючи високі зарплати та гарні умови роботи для спеціалістів.
Від операторів дронів до керівників сервісних бізнесів та провідних агрономів, які вміють працювати з робототехнікою в агробізнесі — затребуваність спеціалістів захмарна.

Про це багато може розповісти Валерій Яковенко, співзасновник компанії DroneUA — українського системного інтегратора робототехнічних технологій.

 

 

Своїми знаннями він поділиться 15 грудня, о 10:00, в рамках відкритої онлайн-лекції проєкту «Агрокебети», що активно працює на базі ОП "Адміністративний менеджмент" факультету аграрного менеджменту: «Робототехніка в агро: як використати тренди, щоб стати найзатребуванішим фахівцем в агро»
В програмі виступу — презентація досягнень ринку, розповідь про перспективи та вимоги до фахівців майбутнього, а також — надихаючий спіч про те, яким може бути успішний старт молодого спеціаліста.

 

Що: лекція Валерія Яковенка про робототехніку в аграрному бізнесі

Де: онлайн, на платформі ZOOM
 
Коли: 15 грудня, о 10:00

Долучайтесь: https://bit.ly/Agrokebety_DroneUA_15122022 

Під час реєстрації лишайте свої питання, - ми простежимо, щоб спікер дав на них відповіді.

 

Довідково: Про компанію DroneUA
У 2013 році разом із партнером була створена компанія DroneUA, яка за короткий час вийшла на позицію лідера ринку як системний інтегратор робототехнічних технологій в Україні. Сьогодні DroneUA є довгостроковим надійним партнером багатьом промисловим користувачам по всій Україні у сферах сільського господарства, енергетики, нафти і газу, геодезії, промислових інспекцій тощо. Репутацію компанії підтверджують численні списки в рейтингах авторитетних ЗМІ, включаючи Forbes, Business Magazine, Capital Magazine тощо.
DroneUA є основною компанією на ринку України, яка будує екосистему розумного сільського господарства, впроваджуючи дрони, роботів, автопілоти, рішення на базі штучного інтелекту та Інтернету-речей у сільськогосподарському господарстві.

З кінця 2021 року компанія розпочала роботу в сфері портативних джерел накопичення електроенергії з представленням на ринку рішень бренду EcoFlow. За рік компанія побудувала ринок енергонезалежних рішень, об’єднавши навколо технології понад 400 партнерів, серед яких такі системні гравці як Епіцентр К, Розетка, Фокстрот, Ельдорадо, Цитрус та інші. Сьогодні компанія займаю лідируючу позицію на ринку автономного енергозабезпечення (частка ринку понад 85% ) та веде активну діяльність в формуванні державних програм підтримки.

 
Олена Ковтун,
гарант ОП "Адміністративний менеджмент"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook