PhD: запрошуємо всіх бажаючих на 3-тю лекцію «Ukraine Global Faculty»

8 грудня 2022, 11:57

   Незважаючинаскладні умови сьогодення, за підтримки Міністерства освіти і науки України продовжує реалізовуватись дистанційний лекційний курс «Ukraine Global Faculty». До даного проєкту вже долучились близько тисячі представників із понад 20-ти провідних університетів України.

   Перш за все, слід відзначити позитивні сторони даного проєкту:
  • доступ до архіву лекцій 24/7;
  • контент англійською із синхронним перекладом на українську;
  • широкий набір тем: від ІТ та інженерії до економіки та підприємництва;
  • спікери світового рівня, які підтримують Україну й українців;
  • можливість поставити запитання лектору і знайти колег за інтересами;
  • можливість отримати сертифікати про участь.
 
 
 
  Даний лекційний курс є повністю БЕЗКОШТОВНИМ для всіх бажаючих почути корисний контент не лише у «live» форматі, а й у записі. Наразі пройшло дві онлайн-лекції та вони вже є доступними для перегляду:
  1. Charles K. Whitehead «Basics of Capital Structure and Corporate Governance».
  2. Yury Gogotsi «Nanomaterials for Electrical Energy Storage».
    На черзі третя лекція 08.12.2022 р. (у четвер)початок о 1700: «How economic activities differ: international trade as a source of underdevelopment» (лектор: Erik Reinert – honorary Professor at the University College London Institute for Innovation and Public Purpose (IIPP), PhD, MBA).
 
  Шановний лектор Ерік С. Рейнерт є професором з управління технологіями та стратегії розвитку в Талліннському технологічному університеті. Він має ступінь бакалавра у Hochschule St. Gallen (Швейцарія), ступінь MBA в Гарвардському університеті та ступінь доктора філософії з економіки в Корнельському університеті. Протягом майже двох десятиліть він керував виробничою компанією, яка до 1990 року виробляла продукцію в трьох європейських країнах. Лектор працював у понад 70 країнах як викладач, консультант та бізнесмен. Значна частина його роботи була присвячена викладанню та дослідженню теорії та історії нерівномірного розвитку, від приділив особливу увагу історії економічної політики як малодослідженій галузі. Результати його досліджень були опубліковані в економічних бестселерах: опубліковано близько 100 книг з економіки. Книгу Еріка Рейнерта «Як багаті країни розбагатіли і чому бідні країни залишаються бідними» перекладено більш ніж 20 мовами.
 
  Варто зазначити, що всі бажаючі, котрі ще не долучились до даного лекційного курсу можуть це зробити за попередньою реєстрацією на сайті: https://ugf.academy/. Всі учасники мають можливість у своєму особистому кабінеті обрати ті лекції, котрі їх найбільш цікавлять. Також є опція вибору мови (англійська чи українська). Під час лекції всі учасники мають можливість в чаті ставити запитання лектору.
   Стежити за новинами проєкту «Ukraine Global Faculty» можна також і в телеграм-каналі t.me/UkraineGlobalFaculty
  
  Дякуємо ректорату НУБіП України за всебічну підтримку всієї університетської спільноти та за надані можливості приймати участь у таких надзвичайно корисних проєктах міжнародного рівня.
Крокуємо до перемоги разом!
  

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook