СТУДЕНТИ 3 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ СКЛАЛИ ЗАЛІКИ ТА ІСПИТИ З ДИСЦИПЛІНИ «ПАТОФІЗІОЛОГІЯ ТВАРИН»

7 грудня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Не зважаючи на те, що навчальний семестр був складним у зв’язку з війною росії проти України більшість занять пройшли у дистанційній формі.

   Так, з 14 листопада по 25 листопада у здобувачі вищої освіти 3 курсу повного терміну навчання факультету ветеринарної медицини склали залік з дисципліни «Патофізіологія тварин». З 28 листопада по 5 грудня 2022 року згідно з графіком екзаменів, який затверджений начальником навчальної частини НУБіП України, здобувачі вищої освіти 3 курсу 13 і 14 груп скороченого терміну навчання склали іспит.

   В період навчання більшість здобувачі вищої освіти виконали лабораторні заняття та здали всі модуля. Протягом семестру допомогу у навчанні здобувачам вищої освіти надавали науково-педагогічні працівники кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка академік Анатолій Мазуркевич, старші викладачі Тарас Савчук і Роман Бокотько та асистент Юля Суртаєва, які постійно контактували із студентами, надаючи консультацію з необхідних питань.

 

   Також, здобувачі вищої освіти використовували електронний навчальний курс дисципліни «Патофізіологія тварин», який розміщений на платформі Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1777).

   Науково-педагогічні працівники під час дистанційного навчання із здобувачами вищої освіти опрацювали відповідні теми з дисципліни та постійно проводили обговорення відповідних тем у формі відеоконференції з використанням платформи Webex і Zoom.

  Залік і екзамен був проведений в дистанційному режимі з використання платформі Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1777). Кожний здобувач вищої освіти під час екзамену опрацьовував білет, який складався з 10 тестових завдань і 2 відкритих питань і відправляв на перевірку. Також, була проведена співбесіда з кожним здобувачем вищої освіти з використанням платформи Webex, Zoom, Viber та Telegram з ідентифікацією студента та перевірки знань.

 

 

 

 

   Академічна успішність студентів повного курсу становила 87%, скороченого курсу становить 82%. Це студенти, які опанували викладені лекції, виконали завдання з лабораторних і самостійних робіт та успішно склали модулі. Інші студенти були недопущені до складання заліку та екзамену у зв’язку з невиконанням навчального плану.

 

 

 

 

   Вітаємо студентів з успішною здачею екзамену і бажаємо успіхів у подальшому навчанні. Всім бажаємо здоров’я і мирного неба над головою!

Ми переможемо!
Слава Україні!

Тарас Савчук, старший викладач кафедри
хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook