ГОТОВІ ДО ПЕРШОЇ У ЖИТТІ СЕСІЇ – НА ВІДМІННО!

5 грудня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Перед початком екзаменаційної сесії зустрілись на кураторській годині (он-лайн) зі студентами 11 групи 212 спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

   Обговорення розпочали з результатів здачі заліків студентами групи. Староста Лихошва Є. зазначила, що всі студенти успішно виконали обсяг навчальної роботи і були допущені до здачі залікової сесії, за наслідками якої допущені – до екзаменаційної.

   Водночас, підняли питання можливості та наявності додаткових балів до академічного рейтингу студентів.
   Вияснили, що всі студенти групи мають ці додаткові бали у загальному обсязі – до 5. При цьому, Лошак В. за участь у народному ансамблі пісні і танцю «Колос» (балетній групі) має 8,5 балів до академічного рейтингу студента і 8 балів – за участь у двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі «Я люблю Україну».

   Також студенти: Коновалова Є. та Огієвич В. мають додаткові бали за активну участь у суботниках.
   Староста групи Лихошва Є. за участь у Halloween-челендж, дні студента та опитуванні до дня Української писемності має у своєму рейтингу додаткові 4 бали.

   Усі студенти з групи виказували своє бачення до отримання додаткових балів у майбутньому.

   Я, як куратор групи, хочу відмітити активну життєву позицію кожного студента цієї групи, їх позитивну енергію, яку вони спрямовують на досягнення у навчанні найвищих рейтингових результатів. Буду сподіватись, що вони пронесуть цю наснагу крізь роки навчання на нашому факультеті. Бажаю їм міцного здоров’я, удачі і: «Ні пуху, ні пера!»

СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!
НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ СВОЇМИ УСПІХАМИ!

Куратор 11 групи 1 курсу
212 спеціальності
професор Ткачук С. А.
Студенти 11 групи 1 курсу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook