І кожен фініш - це по суті старт: магістри економічного факультету отримали дипломи

5 грудня 2022 року
    2 грудня 2022 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам. Отож було вручено дипломи 111 випускникам – магістрам економічного факультету. Зокрема, 63 випускники денної форми навчання (за спеціальністю «Економіка» 8 випускників; «Прикладна економіка» – 2 випускники; «Фінанси, банківська справа та страхування» – 17 випускників, «Облік і оподаткування» – 31 випускник, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – 5 випускників) та 48 випускники заочної форми навчання. 24 випускників економічного факультету отримали дипломи з відзнакою.
     Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З вітальними словами до них звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва, побажав магістрам успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень. Випуск 2022 року залишиться у нашій пам’яті незабутнім, воєнним. Лише завдяки щоденній мужності ЗСУ ми маємо можливість жити і продовжувати займатись своїми справами. Протягом 5 років ми разом з Вами плекали і примножували славу економічного факультету та нашого університету. Зокрема, Марія Ніколаєнко – переможець всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2021 р.; Аліна Васюченко – чарівний, ніжний голос дарував справжню насолоду слухачам; Ангеліна Ворона – міс економічного факультету 2020 р.; Юрій Папян – голова профоргу економічного факультет, член студенської організації, за програмою наукового проєкту ТОПАЗ пройшов навчання у Вроцлавському університеті; Євгеній Чайка – навчається в Японії; Роман Шутенко – член студорганізації університету. Ми гордимося також тим, що ще навчаючись в магістратурі переважна більшість з Вас пройшли відбір і вже зараз працевлаштовані за фахом у провідних вітчизняних та зарубіжних компаніях.
      З вітальними словами до випускників звернулися ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук Станіслав Ніколаєнко. Він побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому. Станіслав Миколайович виразив впевненість, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті та побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.
     Також до вітань приєдналися проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, заслужений діяч науки і техніки України, відмінник освіти і науки України Сергій Кваша та доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України, заслужений діяч науки і техніки України Валерій Жук.
       Від кураторів з вітальним словом виступила доцент кафедри економіки, д.е.н. Тетяна Мірзоєва.
    З словами вдячності й привітання від випускників виступила студентка магістратури спеціальності «Економіка» Аліна Васюченко. Вона подякували університету, адміністрації економічного факультету, викладачам, батькам і всім, хто доклав руку в підготовку сьогоднішніх магістрів. А також оголосила, що за ініціативою випускників було зібрано 15000 грн. та передано в благодійний фонд «Повернись живим» для допомоги ЗСУ.

      І от настав найочікуваніший момент свята урочисте вручення дипломів....
 
Отож, найкращі випускники одного з найкращих факультетів найкращого університету України – щасти вам!
Леся Воляк, Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету
 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook