Олександр Ярема, Олександр Краснолуцький та Денис Башлик вручили довгоочікувані дипломи магістрам факультету землевпорядкування

2 грудня 2022 року
   30 листопада 2022 року попри всі складності воєнного часу на урочистій церемонії вручення дипломів магістрів-землевпорядників сяяли щирі усмішки. Вони навчалися під час обстрілів та повітряних тревог, відключень електроенергії, захищали кваліфікаційні роботи в укритті, долали тисячі кілометрів, щоб дістатися рідного університету. 63 магістри денної та заочної форм навчання спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» отримали довгоочікувані дипломи у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
  Урочисте вручення дипломів проводили високоповажні гості – Державний секретар Кабінету Міністрів України, випускник факультету землевпорядкування 1996 року Олександр Ярема, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, випускник факультету землевпорядкування 2001 року Олександр Краснолуцький, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.
   Урочистості з нагоди випуску магістрів факультету землевпорядкування розпочались з Гімну України та хвилини мовчання. З вітальними словами до випускників та поважних гостей свята звернувся декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков: «Сьогодні ви зробили ще один важливий крок у майбутнє. Дуже приємно бачити вас успішними та свідомими випускниками-магістрами Національного університету біоресурсів і природокористування України. Щиро вітаю зі святом, якого ви так довго чекали. Бажаю бути енергійними та цілеспрямованими! Ставте перед собою мету й досягайте її!»
 
  До вітань приєдналися і гості свята. Олександр Ярема, Державний секретар Кабінету Міністрів України, привітав випускників зі святом і побажав успіхів у подальших кар’єрних сходинках: «Шановні випускники, попереду у вас складна, але щаслива дорога у доросле життя. Роблячи цей важливий крок у майбутнє, візьміть з собою все найкраще, що ви отримали впродовж навчання в рідному університеті. Вдосконалюйте свої знання, завжди допомагайте та не забувайте одне одного!»
   Олександр Краснолуцький, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, у своєму виступі зичив випускникам стати фахівцями своєї справи: «Ви обрали правильну та важливу професію на будь-якому континенті та в будь-який час. Пам’ятайте, лише кваліфіковані та досвідчені фахівці матимуть попит на ринку праці. Бажаю успіху та наснаги в усіх починаннях!»
 
   Денис Башлик, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, привітав вже кваліфікованих землевпорядників та геодезистів з початком нового важливого етапу життя: «Надзвичайно приємно бачити таких випускників, ви – наша втіха й гордість: відповідальні, талановиті, розумні, працьовиті, загартовані неабиякими випробуваннями останніх років і місяців. Попри усі обставини ви впевнено дійшли до своєї мети й здобули омріяну освіту. Нехай здійсняться всі ваші задуми та мрії! За вами наше майбутнє!»
 
   Вітання випускникам-магістрам від ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка та ректорату передала заступниця начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова: «Шановні випускники, вітаю з важливою подією вашого життя! Пам’ятайте рідний університет, який дав вам знання. Нехай попереду вас чекає лише щасливе та мирне майбутнє!»
 
 
 
  Також до хвилі привітань випускників доєдналась Голова студентської організації Олександра Калініченко: «Вітаю з довгоочікуваним та водночас хвилюючим днем! Бажаю кожному з вас використовувати ефективно кожен момент та пізнавати нове. Щасливої дороги у нове доросле життя!»
 
 
  І найочікуваніший момент – декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков зачитав наказ ректора Станіслава Ніколаєнка про присвоєння випускникам освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». Почесні гості свята вручили дипломи про закінчення магістерського рівня вищої освіти 63 магістрам, серед них дев’ять випускників отримали диплом магістра з відзнакою.
  
 
 
   Після цього старости Андрій Чумаченко, Вікторія Дубняк та Анастасія Герин подякували професорсько-викладацькому складу факультету за старання, терпіння, а також знання та досвід, які студенти отримали під час навчання.
 

  Шановні випускники, щиро вітаємо з новим етапом життя та бажаємо здійснення усіх мрій! Нехай в майбутньому на Вас чекають лише позитивні новини та перемоги! Пам’ятайте, двері нашого університету завжди відкриті для Вас!

 
 
Ольга Пронь,

студентка факультету землевпорядкування 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook