Емоції розривають серце! Гуманітарний вантаж колективу Херсонського державного університету доставлено!

1 грудня 2022 року
київ

 

    29 листопада 2022 року за дорученням ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України академіка Національної академії педагогічних наук Станіслава Ніколаєнко, організовано збір гуманітарного вантажу всіма підрозділами нашого колективу для підтримки і допомоги незламному колективу Херсонського державного університету.
Колектив університету підготував 400 продуктових наборів з овочами, крупами, різноманітною тушонкою, печивом, теплими речами, ковдрами, подушками, простирадлами, антисептичними засобами, ліками, дитячими іграшками.


     Делегація від нашого університету в складі проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку академіка Національної академії аграрних наук Сергія КВАШІ, начальника підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України Геннадій РЖЕВСЬКИЙ, директора студентського містечка Сергія СТЕЦЮКА та неперевершиних професійних водіїв Віталія КОРОЛЬ та Віктора ТЕТЕРУК вирушила до міста Херсон з метою виконання важливого завдання по доставці гуманітарного вантажу незламному колективу Херсонського державного університету.
    Нас переповнювали емоції протягом всієї дороги, від тих спостережень за жахливими наслідками нелюдської збройної агресії рф по відношенню мирних населених пунктів Миколаївської і Херсонської областей. Але ми впевнено рушали до наших освітянських друзів, які чекали підтримки від нашого колективу.

    

     Ми дістались до місця призначення під звуки тривоги та повідомлень про ракетні і артилерійські обстріли. Які відбувались не подалік від місця нашого перебування. Але нас чекали! Ми просто не можемо передати словами всіх тих емоцій і радощів, сліз наших колег, які нас зустрічали на території університету. Нас зустріли і супроводжували пані Тамара Мандич начальник волонтерського штабу університету та пані Анна Йокіч директор студентського містечка .


   

Отже, гуманітарний вантаж доставлено! Доручення ректорату виконано!

 

    Під час вивантаження гуманітарної допомоги ми мали змогу почути від освітянських колег величезну кількість слів вдячності за таку вчасну допомогу і надзвичайно важливу!


 


 

 

 

 


   По завершенню передачі вантажу ми мали змогу побачити умови в яких перебували наші колеги і які наслідки залишили непрошені так звані визволителі.
    Ми отримали повідомлення від колективу Херсонського державного університету, який очолює ректор депутат Херсонської обласної ради VIII скликання Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
   
«Справжня дружня освітянська підтримка – це, коли довго не розпитують, а відразу беруться за справу і повідомляють: будемо завтра, зустрічайте.
  Сьогодні до Херсонського державного університету надійшов гуманітарний вантаж від Національного університету біоресурсів та природокористування України (Київ). 200 продуктових наборів та 200 наборів з овочами, ковдри, теплі речі… Щиро дякуємо ректорові університету Stanislav Nikolaenko, викладачам, співробітникам, студентам, які з любов’ю збирали допомогу для незламних освітян Херсона.
Дуже важливо й те, що свій гуманітарний вантаж наші київські колеги доставили особисто. Це дорого коштує, коли передача відбувається з рук в руки, коли є тепле спілкування, емоції, обійми. Дякуємо проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку, професору СЕРГІЙ КВАША, директору студентського містечка Сергію Стецюку, начальнику підрозділу військової мобілізації та взаємодії зі ЗСУ України Геннадію Ржевському за турботу, за те, що проїхали пів України, щоб дістатися Херсона, де кожної години лунають вибухи, щоб передати слова підтримки і допомогу від київських колег.
Наш Волонтерський центр на чолі з Тамарою Мандич взяв весь гуманітарний вантаж на облік. Сьогодні вже видали 97 продуктових наборів, теплі ручі. Працюємо далі! Дякуємо за підтримку! Для нас це дуже важливо, та ви й самі все бачите по обличчях херсонців.»

Щиро дякуємо всему колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України за небайдужість і зібрану гуманітарну допомогу та підтримку під час поїздки!    

Місія добра виконана! Продовжуємо творити Добро!https://youtube.com/shorts/iCHWbHLN5Oc?feature=share

   

     Емоції розривають серце! Емпатійно відчути радість і щастя дружнього родинного щасливого освітянського спілкування з колегами Херсонського державного університету!

     

Мирного неба нашій Україні! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Слава нашим незламним колегам освітянам і нашим університетським Родинам!

Ми незламні і Перемога за нами!

 

Сергій КВАША,
проректолр з науково-педагогічної
роботи та розвитку
НУБіП України

Геннадій РЖЕВСЬКИЙ,
начальник підрозділу військової
мобілізації та взаємодії із ЗСУ
НУБіП України

Сергій СТЕЦЮК,
директор студентського містечка
НУБІП України
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook