Освітня складова підготовки здобувачів ступеня PhD на кафедрі

30 листопада 2022, 8:53
Підготовка в аспірантурі передбачає виконання здобувачами відповідної освітньо-наукової програми за певною спеціальністю та проведення власного наукового дослідження. На шляху до здобуття ступеня доктора філософії здобувачі за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» опановують дисципліни кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Впродовж першого семестру поточного навчального року відповідно до навчального плану підготовки фахівців професорами кафедри Н.П. Прокопенко та В.Я. Лихачем проведені заняття для здобувачів ступеня PhDз дисципліни «Сучасні тенденції розвитку технологій у тваринництві» – обов’язкова компонента ОНП, яка входить до циклу дисциплін спеціальної (фахової) підготовки, та вибіркових компонент ОНП – «Оптимізація технологій у тваринництві», «Сучасні технології виробництва продукції свинарства».
На лекційних і лабораторних заняттях, які були проведені в онлайн-режимі, за використання матеріалів дисциплін, розміщених на навчальному порталі elearn.nubip.edu.ua,  під час виконання завдань для самостійної роботи, здобувачі значно поглибили свої знання щодо сучасних напрямів розвитку технологій у різних галузях тваринництва на світовому, національному, регіональному рівнях, перспектив їх впровадження та подальшої ефективності, набули навичок аналізу інформації з різних наукових джерел, представили своє бачення вирішення окремих проблем галузі через презентації, доповіді, участь у дискусіях.
 
 
 
 
 
 
Проведення підсумкової атестації з дисциплін показало високий рівень підготовки наших аспірантів та їх мотивацію до вирішення складних питань тваринницької галузі.
 
 
 
 
 
Отримані знання і навички є підґрунтям подальшого більш глибокого вивчення теми дисертаційного дослідження, уміння розробляти та реалізовувати наукові та інноваційні проекти і, загалом, успішного вирішення поставлених перед аспірантами проблемних питань галузі.
 
 
 
Наталія Прокопенко,
д. с.- г. наук, професор кафедри

технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook