Ректорат: завершуємо навчальний рік та відкриваємо двері абітурієнтам 2023

28 листопада 2022 року

 

28 листопада 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головним питанням порядку денного стало забезпечення безперебійної діяльності університету. Повідомлення про погіршення погодних умов та можливі чергові обстріли росіянами інфраструктури спонукають до здійснення підготовчих заходів з мінімізації наслідків. В центрі уваги обігрів, резервне енергетичне живлення, забезпечення харчування, поновлення запасів питної та технічної води.

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про завершення редакційного корегування звіту з виконання та плану реалізації на 2023 рік стратегічної програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2025». Тривають процедури з акредитації освітньо-наукових програм. Йде підготовка до ювілейного видання з нагоди 125-річчя університету.

Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про подачу до Міністерства освіти і науки України документів на присвоєння вчених звань. Розпочалася підготовка до формування річного звіту про діяльність в 2022 році в умовах воєнного стану. 

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про заслуховування звітів з наукової роботи, супровід конкурсного відбору проектів. В навчально-дослідних господарствах розпочався зимовий період.

Керівники профспілкових організацій співробітників Ростислав Тарасенко та студентів і аспірантів Олексій Мельник проінформували про підготовку гуманітарного вантажу для мешканців Херсонщини. 

Начальник відділу дистанційної освіти та співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про підготовку конференцій трудових колективів в інститутах та коледжах, їхнього звіту за діяльність протягом 2022 року, підготовку наради під головуванням ректора університету. 

Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк повідомив про проведення цього тижня Дня донора, підготовку до Дня відкритих дверей. 

Начальник юридичного відділу Андрій Бова роз’яснив новели законодавства щодо внутрішнього суміщення.

 

Начальник відділу комплексної безпеки та охорони Василь Моісеєв закцентував на зміцненні зв’язку, облаштуванні пунктів охорони. 

Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька зупинилася на проведенні інвентаризації, оприбуткуванні благодійної допомоги, нарахуванні заробітної плати та виплаті стипендії.

Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на завершенні фінансового року, підписанні договорів щодо міжнародної співпраці, списанні застарілого майна, перенесенні інформаційних ресурсів на енергонезалежні майданчики, формуванні гуманітарного вантажу. 

Проректор з навально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про облаштування пунктів обігріву, аварійні ремонтні роботи в гуртожитку №5 та видавничому центрі. 

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про старт екзаменаційної сесії. Магістри другого року навчання завершують захист магістерських робіт та протягом тижня отримають свої дипломи про освіту. Здійснюється перший етап перевірки особистого рейтингу науково-педагогічних працівників. 8 грудня для випускників коледжів та технікумів відбудеться онлайн день відкритих дверей, а 10 грудня – для випускників шкіл, ліцей, гімназій.

Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Контроль за ходом екзаменаційної сесії, з врахування обставин кожного студента, проведення опитування проти нестатутних відносин – покладено на Василя Шинкарука, завершення формування гуманітарної допомоги для колективу Херсонського державного університету і відповідну поїздку до деокупованого Херсону, – Сергія Квашу, контроль за формуванням бюджету університету на 2023 рік – Вадима Ткачука, відстеження і врахування останніх змін стосовно останніх постанов Кабінету Міністрів України про суміщення посад НПП – начальника юридичного відділу Андрія Бову, хід господарських робіт, зокрема ремонт даху над кафедрою анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка – Валерія Іщенка, організацію і проведення циклу Днів відкритих дверей – начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олександра Сенченка. Слід також завершити процедуру призначення завідувача кафедри військової підготовки.

Кожен член ректорату, відповідно до графіка і своїх повноважень, має взяти участь у врученні дипломів випускникам магістратури, звітних зборах на факультетах та ННІ, у відокремлених структурних підрозділах та навчально-дослідних господарствах.

Пресслужба

 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook