Кваліфікаційні роботи захистили магістри ОПП "Прикладна економіка" заочної форми навчання

26 листопада 2022, 11:29
НУБіП України

     24 листопада 2022 року на кафедрі глобальної економіки згідно з графіком відбувся захист дипломних робіт студентів-магістрів заочної форми навчання спеціальності 051 - «Економіка» (освітньо-професійна програма «Прикладна економіка»).
    З вітальним словом до студентів звернувся заступник декана економічного факультету Михайло Станіславович Маршалок. Він ознайомив присутніх зі складом Екзаменаційної комісії та регламентом проведення захисту.

   Екзаменаційна комісія працювала під головуванням доцента кафедри фінансів, професора Юлії Володимирівни Негоди, заступника голови – завідувача кафедри глобальної економіки, професора – Наталії Михайлівни Вдовенко.

    Відзначимо, що теми представлених дипломних проектів актуальні та досить різноманітні, всі вони мають дослідницький характер і базуються на
реальних даних. Серед найактуальніших тем - економічний механізм державного регулювання аграрного сектору України, галузі тваринництві, державне управління земельними ресурсами. Висновки і рекомендації, що містяться в магістерських роботах, мають як теоретичне, так і практичне значення. Магістерські роботи відображають високий рівень фахової підготовки випускників, що відмічено комісією на чолі з головою ЕК.

    Захист пройшов цікаво і невимушено, не дивлячись на хвилювання здобувачів вищої освіти, та відсутність електропостачання. Всі залишились задоволеними: комісія рівнем підготовки, а випускники своїми результатами.
    Колектив кафедри від щирого серця вітає своїх випускників з успішним захистом магістерських робіт та здобуттям освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр»!!!


     Бажаємо кожному досягнути вагомих успіхів та втілити всі мрії в житті!!!

Олена Кірейцева, секретар ЕК,
доцент кафедри глобальної економіки


 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook