Увага! Інформація для випускників ОС Магістр про алгоритм і порядок зняття з військового обліку по завершенню навчання

22 листопада 2022 року

 

Шановні випускники нашого університету ОС Магістр.
Інформуємо Вас про порядок зняття з військового обліку.

   Алгоритм зняття з військового обліку та підписання обхідного листа в підрозділі військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ 

  • Студентам, які ставали на військовий облік в Голосіївський РТЦК та СП

   Для підпису Обхідного листа у підрозділі Військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України слід всім студентам денної форми навчання ОС Магістр, які проживали у відповідності до наказів про поселення в гуртожитки та були зареєстровані по місцю їх фактичного проживання в гуртожитках і стояли на військовому обліку у Голосіївському РТЦК та СП, перед прибуттям до підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України, обов`язково необхідно знятися з військового обліку в Голосіївському РТЦК та СП, для їх подальшої потстановки на військовий облік в Районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки по попередньому місцю проживання (у батьків).
  Після зняття з військового обліку у Голосіївському РТЦК та СП, студенти прибувають в навчальний корпус №17 в кабінет 210 і підписують обхідний лист у старшого інспектора з ведення військового обліку призовників університету.
   Після отримання підпису і печатки підрозділу військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ, студенти звертаються до фахівців паспортного столу про зняття з реєстрації фактичного місця проживання, і після цього вже можуть їхати додому і ставати на військовий облік у своєму РТЦК та СП.

  • Студентам, які не ставали на військовий облік в Голосіївському РТЦК та СП і перебували на військовому обліку за фактичним місцем проживання у батьків або в іншому РТЦК та СП


   Студенти, які перебувають на військовому обліку в інших районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, прибувають в підрозділ військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ з орігіналами приписних посвідчень або тимчасовими посвідченнями військовозобовязаних, повідомляють наказ про відрахування з навчання і старший інспектор з військового обліку призовників робить відмітку в обхідному листі. Після чого старшим інспектором готується повідомлення про відрахування студента по завершенню навчання до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

  • Алгоритм дій керівного складу інститутів та факультетів під час завершення навчання студентами ОС Магістр

   Керівники навчальних підрозділів видають обхідні листи з порядком визначених структурних підрозділів, в яких студенти повиння зробити відповідні відмітки про відсутність заборгованості: фінансової, за користування бібліотечним фондом, зняття з військового обліку і місця реєстрації в паспортному столі.
   В разі відсутності всіх зазначених підписів диреторат і деканат уточнює у зазначених в обхідному листі відповідальних осіб структурних підрозділів причини відсутності підписів і печаток.
   У разі відсутності одного із зазначених в обхідному листі підписів і печаток, студенту не видається орігінал диплому і додатку до моменту усунення підстав, які сам студент не зміг вирішити під час підписання обхідного листа

УВАГА ПРОХАННЯ!

   Директорам і деканатам наполегливе прохання, завчасно подавати в підрозділ військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ, накази про відрахування студентів освітнього ступеню Магістр, для підготовки відповідних повідомлень в РТЦк та СП.
   Витяг з наказу є підставою для підписання обхідного листа.
   У разі відсутності витягів з наказів, обхідні листи не підписуються і повертаються студенту до моменту отримання витягів з наказів.


Геннадій РЖЕВСЬКИЙ,
начальник підрозділу військової мобілізації
та взаємодії із ЗСУ НУБіП України

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook