Святкування Міжнародного дня студента

21 листопада 2022 року

 

1Міжнародний день студентів як свято встановлений 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, який відбувся в Празі, в пам’ять чеських студентів – патріотів. Проте, традиції святкування Дня студента в Україні ще не встановились. Для когось із 2,4 мільйонів винуватців свята, День студента – це просто новий день, для когось – просто привід зустрітися з друзями і повеселитися, а для декого – день символічного об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному і політичному житті країни.

Цьогоріч 17 листопада, як і кожного року, студенти ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» також відсвяткували Міжнародний день студентів. Із самого ранку в приміщенні коледжу витала святкова атмосфера. Не зважаючи на тривогу та відсутність світла у коледжі протягом дня відбувались розважальні заходи для студентів освітнього закладу. Студенти з піднесеним настроєм та великим задоволенням приймали участь у конкурсах. В кожній групі, переможці були нагороджені солодкими призами.

234567891011

Сердечно бажаємо нинішньому і наступним студентським поколінням бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай збудуться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ. Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям. Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, ваш реальний внесок у справу державотворення, велику справу побудови демократичної процвітаючої України. Ми переконані, сплине незначний час і Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави. Бажаємо вам примножувати свою енергію, неодмінних успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. Віримо у ваше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України.

Уляна Дудка,
викладачка економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook