Для студентів факультету ветеринарної медицини заняття за очною формою – найкращий формат

20 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Забезпечення безпечності та якості харчових продуктів – є пріоритетним напрямом у роботі фахівців ветеринарної медицини. Формування у майбутніх лікарів ветеринарної медицини відповідних фахових компетентностей, на кафедрі ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька, забезпечується обов’язковою дисципліною «Безпека та якість харчових продуктів». Студенти 11 групи 211 спеціальності «Ветеринарна медицина», які навчаються для ветеринарного забезпечення Збройних Сил України, протягом семестру отримували теоретичні знання і практичні навички на заняттях в очному форматі.

 

   У цьому семестрі, як ніколи, ми раділи з того приводу, що заняття можна проводити у навчальних аудиторіях. При цьому, виконати своїми руками завдання на лабораторних заняттях.

 

   Студенти 11 групи (староста Шум О.) майже стовідсотково були присутніми на заняттях. Можливо, за виключенням деяких, коли за поважних причин, той чи інший студент був відсутнім.

 

   Студенти цієї групи – дисципліновані, вчасно виконували поставлені завдання під час проведення лабораторних занять і в електронному навчальному курсі.

   За тиждень розпочнеться екзаменаційна сесія. Вважаю, що всі студенти групи належним чином будуть готові здавати іспит з дисципліни «Безпека та якість харчових продуктів». Адже зараз самий той час, коли потрібно сконцентруватися виконувати свої обов’язки якнайкраще.

   Окремі слова вдячності хочеться висловити завідувачу лабораторії Ярославі Анатоліївні Постой, яка не тільки займається підготовкою лабораторії до проведення занять, а маючи величезний досвіт фахівця ветеринарної медицини, консультує студентів із різних практичних питань.

   Бажаю всім колегам міцного здоров’я, наснаги, а студентам – найвищих результатів за іспитами.

СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!
ПЕРЕМОГИ!

Ткачук С. А.
професор кафедри ветеринарної гігієни
імені професора А.К. Скороходька

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook