Участь у міжнародній науково-технічній конференції «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами».

1 грудня 2014 року

 26 - 27 листопада 2014 р. в Національному університеті харчових технологій проходила Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами».
Окрім господарів, в конференції брали участь науковці з ближнього і далекого зарубіжжя, зокрема, Польщі, Білорусі, США. На пленарному засіданні конференції виступив студент магістратури за спеціальністю "Автоматизоване управління технологічними процесами" Юрій Зверєв (науковий керівник доцент кафеди автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка Володимир Решетюк).
Тема доповіді "Effective biowaste utilization in greenhouse production" присв'ячена переробці біовідходів тепличних комбінатів, викликала значний інтерес в учасників конференції. Зокрема, переробка біомаси зацікавила науковців із Варшавського університету наук про життя, які запропонували стартовий майданчик (так званий start-up) у співпраці для проведення майбутніх наукових досліджень. Слід зауважити, що Юрій повернувся з Талліннського технологічного університету, де успішно завершив курс навчання за програмою Archimedas. Свої подальшу перспективу він бачить у створеному науково-технологічному колективі за участю ПАТ "Комбінат "Тепличний" (голова правління, Герой України Володимир Чернишенко), Варшавського університету наук про життя (SGGW-WULS), Національного університету харчових технологій і безумовно, своєї Alma Mater.


На фото Юрій Зверєв (2-й зліва) у колі організаторів конференції (крайній справа - д.т.н., професор, завідувач кафедри автоматизації процесів управління Національного університету харчових технологій А.П. Ладанюк)

Виступ Юрія Зверєва на пленарному засіданні конференції.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook