Міжнародна конференція “Єдине здоров’я: соціальний вимір” в рамках реалізації проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Модуля Жана Монне “Інтеграція політики та засад Єдиного здоров’я ЄС в Україні” (101048229 — EU4OH — ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH)

16 листопада 2022 року
факультет ветеринарної медицини

 

 
Шановні колеги,

запрошуємо вас до участі у Міжнародній конференції «Єдине здоров’я: соціальний вимір», що відбудеться 16 листопада 2022 р. в дистанційному online форматі.

Цільова аудиторія: науковці, аспіранти та здобувачі, викладачі медичних, ветеринарних та природничих навчальних закладів, а також усі зацікавлені або задіяні у питаннях Єдиного Здоров’я.

Цілі заходу

Міжнародна конференція в рамках модуля Жана Моне «Інтеграція політики та засад Єдиного здоров’я ЄС в Україні» має наступні цілі:

• надати актуальну та об'єктивну інформацію про міжнародну та Європейську політику та напрями досліджень щодо Єдиного здоров’я;

• створити аналітичний та дослідницький потенціал у сфері Єдиного здоров’я в Україні;

• налагодити мережу співпраці з установами різного профілю для розгляду європейської політики Єдиного здоров’я як багатопрофільного дослідження, що сприятиме інноваціям у навчанні та науці;

•підвищити обізнаність про проблеми та завдання в рамках концепції Єдине Здоров’я, які постають перед науковою спільнотою України.

Реєстрація за посиланням

https://forms.gle/aAtkkx8EoqSVsaLr9

відкрито до 15 листопада 2022 р.

Вимоги до оформлення тез:https://cutt.ly/PB8ahfW

Програма конференції

Посилання на онлайн платформу.

 Крім публікації тез доповідей, за матеріалами конференції буде видано Збірник наукових статей “ONE HEALTH: Social Dimension” англійською мовою (подання статей до збірника для участі у конференції не обов’язкове).

Зацікавлені у публікації тез доповідей та статей мають до 10 листопада 2022 р. подати рукописи згідно вимог, на електронну пошту [email protected]. Тези публікуватимуться у авторській редакції. Статті будуть проходити незалежне рецензування.

 Детальні інструкції для авторів щодо оформлення статей: https://acnsci.org/cs-ssh/

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook