Відбулося чергове засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

16 листопада 2022 року

15 листопада 2022 р. відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька он-лайн. Присутніми на засіданні були: зав. кафедри, доктор вет. наук, доц. Кучерук М. Д., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., старший викладач Димко Р.О., асистент Гриб Ю.В., зав. лаб. Постой Я.А., інженер Міснянкіна Ж.П., ст. лаборанти Приступлюк Є.М., Мазяр І.О., лаб. Яворський В.С.

На засіданні кафедри обговорювали ряд важливих питань. Першим на порядку денному було питання про проведені профорієнтаційні заходи у жовтні 2022 р. Зав. каф. Кучерук М. Д. зазначила про необхідність регулярного проведення профорієнтаційних заходів кожним НПП кафедри. Доцент Поляковський В.М., професор Захаренко М.О., доцент Кос’янчук Н.І. звітували про 3 залучених студентів на спеціальність 211 та 1 студента на підготовчі курси. Проф. Засєкін Д.А. про залученого слухача на підвищення кваліфікації.

Друге питання, що обговорювали було про підготовку і проведення залікової і екзаменаційної сесії. Професори Засєкін Д.А. та Якубчак О.М. зазначили про проблеми з успішністю і відвідуванням занять студентів 3 курсу 2 групи 211 спеціальності та студентів 6 курсу 212 спеціальності.

У різному зав. каф. Кучерук М. Д. інформувала про конкурс «Органічне виробництво та харчування-очима студентів».

Доц. Галабурда М.А. про конференцію «Єдине здоров’я: соціальний вимір» в рамках модуля Жана Моне «Інтеграція політики та засад Єдиного здоров’я ЄС в Україні».

Проф. Захаренко М.О. про виконання держбюджетної тематики. Про те, що за результатами досліджень підготовлені науково-практичні рекомендації «Оцінка екологічного стану ставів забруднених стічними водами тваринницьких підприємств». Автори: Захаренко М.О., Курбатова І.М., Поляковський В.М., Заєць Н.А., Романова Е.Е.

За результатами засідання кафедри ухвалили: 1. Прийняти до відома питання про необхідність регулярного проведення профорієнтаційних заходів.
2. Прийняти до відома інформацію про залучених абітурієнтів та слухача підвищення кваліфікації.
3. Прийняти до відома інформацію про конкурс «Органічне виробництво та харчування-очима студентів».
4. Взяти участь НПП кафедри у конференції «Єдине здоров’я: соціальний вимір» в рамках модуля Жана Моне «Інтеграція політики та засад Єдиного здоров’я ЄС в Україні».
5. Прийняти до відома інформацію проф. Захаренка М.О. про виконання держбюджетної тематики.

Рішення прийнято відкритим голосуванням одноголосно.


Секретар кафедри   Таран Т.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook