ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

15 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України

   14-15 листопада 2022 року на факультеті ветеринарної медицини проходили засідання екзаменаційних комісій по заслуховуванню випускних магістерських робіт здобувачами магістратури денної форми навчання за затвердженим деканом графіком захисту.

   На факультеті ветеринарної медицини згідно наказу ректора №664 «С» від 09 вересня 2021 року сформовано дві екзаменаційні комісії – із заразної та незаразної патології.
   Головою комісії з питань заразної патології тварин призначено професора Недосєкова Віталія Володимировича.
   Головою комісії з питань незаразної патології тварин призначено доцента Голопуру Сергія Івановича.

   До захисту було допущено 25 здобувачів, які успішно виконали навчальний план підготовки магістра на факультеті ветеринарної медицини та підготували випускну магістерську роботу.

   Для успішного проведення захисту магістерських робіт деканатом було проведено усю необхідну організаційну роботу, а саме:

  • Затверджено теми магістерських робіт та призначено наукових керівників;
  • Проведено консультації з метою уточнення процедури захисту робіт;
  • Перевірено магістерські роботи на наявність плагіату.

   Роботу комісій з вітальним словом відкрив декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, побажавши студентам успіхів та гарних захистів, а комісіям – плідної роботи. Також, одну із комісій відвідав проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, який з цікавістю заслухав виступи здобувачів та узяв активну участь в жвавій дискусії та обговоренні.

   Захист магістерських робіт відбувся в дискусійній формі, під час якої обговорюються актуальні питання в сфері ветеринарної медицини, відповідно до проведених магістрами власних досліджень. В обговоренні представлених результатів досліджень взяли участь усі присутні в тому числі керівники магістерських робіт, провідні науковці факультету і запрошені представники роботодавців.

   Результатом роботи комісій стало позитивне враження комісій, які відзначили, що представлені на захист роботи виконані на досить високому науковому рівні, мають науково-практичну цінність та значимість. Магістерські роботи відрізнялись не лише елементами наукової новизни, а й практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію та цікаві запитання членів екзаменаційної комісії, на які здобувачі давали аргументовані, змістовні відповіді.

   Тож вітаємо випускників та бажаємо подальших життєвих успіхів.

Володимир Мельник заступник декана,
факультету ветеринарної медицини з магістерської підготовки

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook