Магістри спеціальності 203 «Садівництво та винградарство» на фініші до завершення навчання

8 листопада 2022 року

8 листопада 2022 року на агробіологічному факультеті відбулася конференція у форматі постерних презентацій магістерських робіт спеціальності «203 Садівництво та виноградарство».

На заході були присутні – декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній, директор НДІ рослинництва і ґрунтознавства Дмитро Літвінов, завідувач кафедри садівництва Борис Мазур, завідувач кафедри овочівництва і закритого ґрунту Іван Федосій, завідувач кафедри землеробства та гербології Семен Танчик, викладачі кафедр та винуватці заходу – магістри 2 року навчання.

Під час постерної конференції було представлено 13 презентацій. Учасники конференції мали змогу ознайомитися з тематиками магістерських робіт, проблемами та основними результатами досліджень, висновками та пропозиціями виробництву. Доповіді студентів супроводжувались показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи.

Конференція мала дискусійний характер, під час якої прозвучали слушні пропозиції виробництву. Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання та проходження науково-дослідної практики.

Магістри у своїх доповідях за допомогою постерів продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлювали актуальні питання результатів проведених практичних досліджень/

Усі доповідачі детально висвітлили результати своїх досліджень, відповіли на низку запитань, отримали слушні поради щодо змісту й оформлення їхніх робіт з метою вдосконалення для представлення на захист.

Отже,бажаємо магістрам ІІ року навчання вдалого захисту

перед екзаменаційною комісією.

 

Віра Кутовенко , доцент

кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook