Онлайн зустріч куратора кафедри банківської справи та страхування Олени Жарікової із студентами магістрами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 1 року навчання 2 групи

26 вересня 2022 року

26 вересня 2022 року відбулася онлайн-зустріч наставника групи з магістрами 1 курсу 2 групи економічного факультету. У складних умовах воєнного стану та карантину непростий для нас час, є важливим проведення зустрічей та спілкування із студентами групи. Куратор зі студентами постійно знаходяться на зв’язку, спілкування здійснюється, у змішаному форматі, як очно, так і засобами електронної пошти, онлайн-зустрічей тощо.

Під час зустрічі наставником групи було доведено до студентів інформацію стосовно графіка навчального процесу, планових термінів очного та дистанційного навчання у I навчальному семестрі у 2022-2023 навчального року, розклад занять на період 26 вересня – 10 грудня, наголошено про план культурно-масових заходів для магістрів першокурсників.

Наставником академічної групи також представлено інформацію, щодо дотримання Інструкції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2022-2023 році.

 

Вітаю магістрів зі вступом! Нехай ця нова сходинка у Вашому житті принесе успіх і радість, нехай всі Ваші прагнення будуть досягнуті! Бажаю Вам підкорити всі вершини і досягти мети, які були поставлені!

 
 
Доцент кафедри банківської
cправи та  страхування
 Олена Жарікова

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook