Дебют першокурсника провели "Новоспечені" студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: як це було.

11 листопада 2022 року

      5 листопадав Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося Свято першокурсника, команда студентів першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК прийняли активну участь у «Дебюті першокурсника». Цей захід вже став традиційним початком студентського життя для студентів першого курсу щороку.

      Шляхом жеребкування студенти отримали три слова, які потрібно було перетворити в історію, відобразивши її піснею, сценкою, танцем та полотном. Першокурсників факультету харчових технологій супроводжувала доля, тому окрім класичних слів студентського сленгу «сесія» та «істерика», їм дістався наш рідний український «борщ». Усі теми були правильно обіграні та перебували в контексті протягом усього виступу.

      Дебют першокурсника – гарна нагода показати свої таланти, відкрити нові, побороти страх виступати на публіку і, звичайно ж, роззнайомитись із однокурсниками, а також викладачами. Також є чудова можливість покращувати свої вміння і таланти, якщо студенти не хочуть зупинятись на лише на одному дебюті. Кожного бажаючого запрошують покращувати свої навички на творчих і спортивних гуртках та студіях.

      Бажаємо усім студентам першого курсу успіхів у навчанні та студентських років, які закарбуються у памяті теплими спогадами, приємними знайомствами та важливими подіями під мирним небом.

Дякуємо за можливість проводити заходи у такий нелегкий час адміністрації університету та Збройним Силам України!

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook