Лінгвістичні розваги у Бережанському фаховому коледжі

8 листопада 2022 року

  

01Сьогодні, 8 листопада, напередодні Дня української писемності та мови, студенти груп Е-21М і Сп-21М взяли участь у лінгвістичних розвагах: з великим задоволенням спробувала популяризувати «Солов’їне шоу» як новий проєкт лагідної українізації та спосіб веселого вивчення української мови.

7

До студентів приєдналися завідувачка відділення комп’ютерної інженерії та електротехніки Маріанна Михайлишин і викладач природничих дисциплін Сергій Брилінський.

561121

Учасники проєкту «Солов’їне шоу» в Ютуб – відомі українські блогери, актори, просто публічні люди – з почуттям гумору, але не без хвилювання перевіряють свої знання з української мови під пильним оком учительки Катерини Олександрівни. Ведучий – Володимир Жогло, актор першого українськомовного гумористичного шоу «Вар’яти».

Учасниками «Солов’їне шоу» в коледжі зголосилися бути Заводецький Владислав і Заяць Тарас. Під час гри присутні насолодилися переглядом найцікавіших фрагментів відео проєкту з Ютуб та відмінними знаннями наших хлопців. Час провели весело та пізнавально всі.

38

За результатом трьох раундів перемогу здобув Роман Заяць, а Влад Заводецький (відстав лише на 1 бал!) отримав подяку «за вражаючі зусилля й налаштованість на перемогу». Окрім того, подарунком для переможця стала книга Романа Іваничука «Вогненні стовпи» з автографами усіх викладачів української мови Бережанського фахового коледжу.

Любі «українчики»! Вивчаймо українську мову, любімо Україну, перемагаймо по-українськи!

12

Оксана Зборівська,
викладачка української мови
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook