ВІРА, ЩО ВСЕРЕДИНІ НАС

8 листопада 2022 року

 

1У динамічному ритмі сучасного життя наступають миті, коли хочеться зупинитися і почути голос свого серця. Зазвичай чимало людей у таких випадках поспішають до храму, аби там зняти маску повсякденності, відкритися Творцеві. Такі душевні пориви дуже важливі для кожного, особливо для юних, які перебувають у пошуках свого шляху, місця в житті. Не випадково церква багато уваги приділяє молоді, зокрема студентській.

8 листопада з ініціативи ради гуртожитку вихованців коледжу відвідав отець Василь СОЛОНИНКА та провів з ними духовну бесіду «Дивись на світ очима серця й віри».

43

Присутні у залі з великою цікавістю слухали отця Василя, який наголосив, що саме віра – одна з найбільших цінностей нашого життя. Її не можна купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується змалечку.

Крім того, о.Василь закликав студентів дбати  про своє духовне та фізичне здоров’я, відмовитися від шкідливих звичок, натомість наповнювати свій розум і серце знаннями.

Гість також, нагадав присутнім про нелегкий для України час через війну. Про те, що ми хочемо мати свою вільну, незалежну та європейську Україну. І якщо ми хочемо бути справжніми, самі собою, вийти переможцями, правильно усе переживати, маємо дивитись на світ очима серця та віри.

Любов Гурко,
вихователь гуртожитку
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook